Komentari na vest

KRAJ: Proleter - Crvena zvezda 1:2

Norwegianviking

pre oko 2 godine

Kao zvezdas se vidi da smo dosta gresili i to nije stankovic kriv nego fss terza itd. samo pogledajte protiv nis i var i dosta takvi stavri. I kad gledamo 4 godine unazad isto bilo je puno penala i mnogo stavri Sad sa varom se vidi da je nesto bolje.. A ove godine treba partizan da osvoji titulu imaju bolje tim od nas, bolje igrace. Dok mi imamo pankov gobeljic, puz zvani nenad krsticic i tako. Mora se sve promeniti. Bez mafije bez mrkele ko dovede igraca iz fransuske sa 600h evra o odigra 180min ukupno. Mislim da pravi zvezdasi me razume i da sam ako nista malo upravu. Izinite zbog lose gramtike ja sam norvezanin ko obozava srbiji u srpski narod . Sportski pozdrav
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Pobedi se u zube ne gleda,ali nema igre moj deki. Svi sy podbacili@-sta su i cemy uopste sluze te pripreme???? Pavkov je talican,za ivu ligu tata. Ali sta rade Piculin,kana,katai,falko????? Deca svakako ne dobijajy sansu,moj deki,sa ovakvom igrom za derbi-treba nam pobeda a ti defanziva od starta,ne bi iznenadilo da pored sanoga opet bude Srnic glavni kreator na srwdini terena???? Ivanic i Katai sve vreme bojkotuju Ohija..... Aloooo Deki,zavedi red-inace i ti i Piculin i Falko na leto da se ne ljubimo.
Z

Zoran 91

pre oko 2 godine

Nesmem ni da pomislim kako će nas razbiti u derbiju, kakvo će za neke biti razočarenje. Za mene je to već par zadnjih utakmica i neću biti iznenađen u stvari niko ko ima imalo pojma o fudbalu. Žalosno, žalosno. Trener se raduje koda je osvojio LS, to je odlika malih. A mi nikad to nismo bili dok nas on nije preuzeo.
C

Cccc

pre oko 2 godine

Agonija se nastavlja a najzalosnije da to niko ne vidi. Trener ne zna gde se nalazi, ekipa mu u agoniji 10 minuta i svi vide da je pitanje vremena kad ce gol pasti a on ništa ne cini, i na kraju izjednačenje.Rekao sam u Sredu da bi taj poraz mogao nama doneti boljitak ali smo se izvukli i agonija se nastavlja do nekog od sledećih kola a najverovatnije u Nedelju. Samo da kažem tada će se svi pljuvati I nastat će rasulo I tad ce se i navijači probuditi umesto da su već i da se skrene pažnja na ovu agoniju I da se nešto proba popraviti dok nije kasno.Stvarno čovek sad mora biti ludi optimista i da veruje da mi imamo šansu za titulu. Deki odlazi, Terzo i ti i Mrkela sa njim.

€¥

pre oko 2 godine

Od 86 do 90 se ne igra fudbal, svadje, utrcavanje na teren, itd. Nadoknada 4 minuta, od toga 2 minuta potroseno na crveni i izvodjenje slobodnjaka i jos minut na satro grc Dragovica. Pavkov pre postizanja gola laktom udara u glavu igraca Proletera, gol nije regularan. Cirkus u reziji sudije da se obezbedi pobeda za cz.
n

neshha

pre oko 2 godine

Nije laktom nego bejzbol palicom.Inace,covek se okliznuo.
G

Gost e

pre oko 2 godine

Jedini cirkus je penal za Proleter.
Y

YayaT

pre oko 2 godine

Koliko si ti mali , to je cudo..Proleter se valjao na 1:1 svakih 30 sekundi, dali gol iz prvog suta
D

Deco

pre oko 2 godine

Stanković ima više sreće nego pameti. Ne igra ni Partizan ništa mnogo bolje, ali mislim da će pobediti u derbiju.
F

Falko

pre oko 2 godine

Potcenjen igrač koji treba da dobija više šansi da igra. Veći je Tehničar od mnogih u Zvezdi.
G

Gost. e

pre oko 2 godine

Veze on nema.
R

Realni Arth

pre oko 2 godine

Moram, ali moram da kazem, da kad vidim Stankelu kako se raduje kod golova, mene me je sramota, nikada Zvezda u istoriji nije imala ovakvog trenera, koji za svaki gol trci ovako ko blesav, pa Bozovic Milojevic su za njega Avangarda za ponasanje, Miloje je trcao ovako samo za plasman u Ligi sampiona a ne za gol protiv Proletera. ALi imati Eraka, u odbranu, kangu u sredinu, i Kataija u napadu to ti je minus tri igraca odmah!.
G

Gostic 09

pre oko 2 godine

Tako je i mene je teski blam kad vidim Stankovica kako proslavlja golove
д

д.г.

pre oko 2 godine

Због измена после датог гола волео би да га примимо.
c

cccc

pre oko 2 godine

antifudbal.
V

Vetropir

pre oko 2 godine

Sta vi ocekujete u derbiju,ako se patite sa ovima...
д

д.г.

pre oko 2 godine

А шта сте ви с њима урадили на војном стадиону?
G

Gost Mare

pre oko 2 godine

Dejane Stankoviću, molim te, odlazi... Nemaš ti pojma...
N

Nicker

pre oko 2 godine

Okrenucete vi ovo do kraja,samo ne znam kako mislite na Lacio,Sevilju,Barsu sa ovakvom igrom. Usput cestitke Mrkeli,covek je vanserijski supertalenat da promasi svakog igraca.
Ć

Ćopa

pre oko 2 godine

Čekaj malo zar niste doveli naj boljeg strelca Norveške za kog ste vi na ijači rekli da će uz Kataija i Ivanića za ovu polu sezonu dati bar 25 golova?
V

V1ad

pre oko 2 godine

Falko stvorio vise prilika za 15 nego Katai i Ivanic za 70
G

Gost23

pre oko 2 godine

Koja je priča sa ovim timom iz Novog Sada, FK Proleter, zna li ko? Doveli Kuzmanovića, pa Kačar u klub da ga vode, vidim Džigi igra za njih, očigledno ima para, ali publike nema da ih gledaju! Ko drži taj klub, ima li vlasnika, o čemu se radi? Ne prodaju igrače, a dovode iste ne baš jeftine!?
n

neshha

pre oko 2 godine

Slazem se,definitivno najmisteriozniji klub u ligi.
S

Stankovicu

pre oko 2 godine

Da se ne ljubimo.
r

realno85

pre oko 2 godine

kakva je prevara od trenera ovaj stankovic to nije normalno. teraj ga u graficar tamo neka se uci sramota
r

ranGo

pre oko 2 godine

ode titula ...mozda i nije lose pa da ovaj ispuni obecanje i ode na kraju sezone
o

opet ja

pre oko 2 godine

Piii neznalice jedne zajedno sa stankovicem.Dabogda vam partizan dao pet komada.
R

Realni Arth

pre oko 2 godine

Mislim da zaista ove godine ne zasluzujemo titulu, ne zato sto je Partizan bolji, jer su oni losiji od nas, ali vise se bore, vise zelje imaju i nadoknade taj nedostatak kvaliteta, koji je evidentan! ja msilim, da Zvezda, treba odmah, pod hitno za sledecu sezonu da se otarasi, Kataija, sto pre moguce, Bena, pa Eraka, pa Kange, ako hoce Zvezda da ima takmicarski tim, inace za nasu ligu, nije i problem mozda i uzme prbo mesto, ali zaista mlitavo licimo. Znaci, pozdravismo se sa titulom, danas, neka nam je sa srecom, izdrzacemo!
R

Realno123

pre oko 2 godine

Realno svi zele da ptz osvoji titulu, jer je postalo dosadno da czv uzbe i 5 zaredom. Cijela drzava zeli da ptz uzme titulu, svi mediji i portali, pa tako i ovaj vidi se u teskstu koliko se vise raduju golu proletera od czv. Bravo za profesionalizam i nepristrasnost. Nadam se da cete biti srecni i ispunjeni ako ptz veceras osvoji kup.
g

goran brajovic

pre oko 2 godine

stankovic da razduzi zvezdinu opremu i sam napusti stadion
L

Laufer

pre oko 2 godine

Sta bi igracima Zvezde,te se sklonise ovom iz Proletera? Derbi je blizu,samo da im ne predje u naviku...
L

Lazaros

pre oko 2 godine

Fali nam ozbiljan igrac na sredini terena . A I mogao bi Deki da podnese ostavku za ovakve lose igre Zvezde u poslednje 3 utakmice .Malo da se razmrda ekipa .
l

ljksd

pre oko 2 godine

Stankovicu spasi Zvezdu i daj otkaz, ovo je vec treca utakmica po redu na kojoj Zvezda pokazuje porodjajne muke u napadu.
1

1-1......

pre oko 2 godine

Stankoviću napolje i pobedi svoje drugare Terzu i Mrkelu sa sobom! Na šta ovo liči?
c

celupajatiudup

pre oko 2 godine

Kad sam pisao da je Erakovic teska rupa pojedini ovde hteli da me pojedu. Samo da mi objasne isti gde on stoji kod gola. Mozda decko nije kriv jer ne zna, ali neka mu neko to kaze. Ubice nas komsije.
Z

Zar Dragovicu

pre oko 2 godine

kroz noge ...eee momak to nije lepo.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Cestitam Partizanu na tituli. Svakako svi znamo kako ce je osvojiti, ali Zvezda sa ovakvim pristupom i cuvanjem 1:0 nista napraviti nece.
P

Piccini

pre oko 2 godine

Za ove što pljuju po Pićiniju zbog skoka i penala, prvo dali mislite sa je trebao da ne skoči uopšte i drugo da se zna da je lopta došla na ubačaj sa Rodićeve strane.
Đ

Đukin fan

pre oko 2 godine

Zvezda muku muči s reaizacijom,baš mrljavo...teško da može gore..
a

abc

pre oko 2 godine

Početak drugog poluvremena, isto se dešava kao protiv Cuke, ovo je već bezobrazluk linije se ne pomeraju na vreme, ponovo smo razvuceni odbrana ne izlazi na vreme kad uzmemo loptu, napad se ne vraća kad izgubimo loptu u oba slučaja nam sredina visi...Niko da podvikne, da prodrma tim, definitivno nemamo vođu na terenu.
m

milittao

pre oko 2 godine

penal čist odbrana još čistija. tužna je ekipa gde Nikola večiti talenat Ninković sa 10kg viška glumi glavnu zvezdu u ekipi. kad se setim da je bilo natpisa da ga moj Partizan želi tačno bi prestao da navijam da je došao. što se igre tiče,jalovo je ovo od zvezde. sreća pa igraju na terenu dobro pripremljenom za igru, da se igra u Nišu,Surdulici, bilo bi čupavo....
i

i

pre oko 2 godine

Ali vas komentar sad "mogao je Proleter da ima bolji rezultat cak i da vodi" a Zvezda promasila 5 cistih sansi...Kolko ste postali neobjektivni u poslednje vreme.Vrv je to po naredjenju nekog odozgo...
G

Gost12345

pre oko 2 godine

A da, za ove sto pljuju Picinija, samo mogi da kazem da krenete da pratite bocanje jer o fudbalu malo znate. Covek nam je bukvalno opcija vise u napadu a i u odbrani zatvara sve. Jeste pogresio za penal, ali to svakako ne anulira sve dobro sto je uradio pre i posle toga...
g

gp

pre oko 2 godine

45 godina pratim fudbal i tek skoro sam saznao šta je uloga zadnjeg veznog.Kao što sama reč zadnji kaže on treba da vrati loptu u zadnju liniju ili golmanu.Kanga je to ovo prvo poluvreme fenomenalno radio.Zadnjih desetak minuta je malo poneki put počeo da greši pa je po neku poslao i napred.To je uradio i kod gola.Valjda će drugo poluvreme biti drugačije.
V

Vezni

pre oko 2 godine

Fudbal se promenio, Pre 45 god je bilo drugačije, Stoper(br5) jedini nije nužno bio ispred golmana i imao tačno određenu poziciju (zato se i zvao “libero”), bio je u odbrani ali i napadu (kao današnji vezni) Svi ostali su imali svoju poziciju i bilo je ravno incestu da neko napusti svoju poziciju, Bek je bio bek (2i 3)i nije smeo ići na krilo(poziciju 7i 11), centarfor(br9) se nije smeo vraćati nazad u odbranu (mada ih ima da se još toga drže). “Vezni” se zove jer povezuje odbranu i napad , “defanzivni vezni” je više pri odbrani(nekada su to bile pozicija 4 i 6),”ofanzivni vezni”je više pri kreiranju napada(pozicija 8i 10), ali to ih ne sputava da i defanzivni vezni učestvuje u napadu ako mu se ukaže prilika ili ofanzivni vezni da učestvuje u odbrani ako je pritisak protivnika preveliki.. u današnjem fudbalu se traži da “SVI”učestvuju u odbrani i “SVI”u napadu da bi se eventualno stvorio neki višak igrača.. Sve više i golman vrši ulogu zadnje igrača,a neretko u zadnjim minutama idu u “zadnji”napad. SVI su postali kao nekada LIBERO ,i nemaju strogu poziciju u timu! Pozz
g

gp

pre oko 2 godine

VEZNI nisi me razumeo.Ovo što sam napisao je ironično na igru Kange.Čovek svaku loptu vraća štoperima ili golmanu.Nikolić je prošle godine kad smo obarali sve rekorde imao najviše lopti poslatih napred.Kako možeš dati gol ili napraviti asistenciju vraćajući loptu golmau.Žalosno je ali nama najviše dodavanja imaju golman i štoperi.To je dosadan i nikakav fudbal
G

Gost za gp

pre oko 2 godine

@gp Možda nije do Kange, ili golmana ili igrača u zadnjoj liniji , možda je nešto drugo,(i vjerovatno jeste) … Spora igra i otvaranje Zvezdinih igrača , slaba kretanja igrača bez lopte! Nema Kanga kome to poslati! Luka Kaliterna -legenda Hajduka,je govorio da je najbitnije” kretanje igrača bez lopte”. Nema Zvezda uigran “šablon” , prema kojem bi npr.Kanga mogao pretpostaviti gdje će biti njegov igrač i tamo poslati dubinski loptu i prije samog igrača. @vezni ,Tomislav Ivić je tvrdio da je “libero budućnost nogometa”, kada je Ćiro Blažević prvi put uveo zadnju liniju sa 4,(do tada je zadnju liniju činila trojica ali ne u današnjem smislu igra sa 3 stopera pozadi nego je “trojicu”činio 1 stoper sa 2beka,i takav način igre se smatrao zaostalim…) Ivić je tada tvrdio “vratiti će se igra sa liberom,to je ono po čemu je poznata Yugoslavenska škola nogometa, libero je budućnost nogometa”, izgleda nije ni znao koliko je bio u pravu za libera… Lp
Z

Znojko

pre oko 2 godine

Nije loše samo moramo da budemo opasniji u završnici.Možda kada bi Katai izašao pa da igramo 11 protiv 11,čisto da nemamo taj hendikep igrača manje.Očekujem mnogo bolje drugo poluvreme i naravno gol Ohija!
G

Gostmiki1234

pre oko 2 godine

Ajde ako treba grobari da uzmu titulu da se mi pomaknemo da ne gledamo vise ovo ludilo od sudjenja...na sta sve ovo lici... do sad najmanje 3 ogromne greske na stetu zvezde...
3

334

pre oko 2 godine

Nabroji ih
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Gledam ove mlade igrace Proletera, sve klinci a vec istetovirani skroz... I tacno znas da nikad dalje od nase lige nece jer su im u glavi pogresni prioriteti...
I

Iks Tb

pre oko 2 godine

Znate sta bi se u drzavi desilo da FKP ima ovakvo sudjenje u nekoj utakmici?! Koliko nedosudjenih faulova, zuti karton kada je Deki protestvovao, ofsajd Zvezdi kojeg nije bilo pred kraj poluvremena,.... Nevjerovatno sta se radi.. Izgleda da se titula mora pokloniti u ime naroda i drzave AV inace nema vlasti posle 3.aprila..
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Igrači Proletera se valjaju, simuliraju, sve čine da se fudbal uopšte ne igra, SUDIJA SVE TO PODPOMAŽE I TOLERIŠE,,,,,,, I PORED OČIGLEDNOG NAVIJANJA SUDIJE ZA PROLETER, ZVEZDA VIŠE NEGO ZASLUŽENO VODI 1:0,,,,,,,,A PREMA IGRI TREBALO JE DA BUDE BAR 3:0 ZA ZVEZDU.
Y

YayaT

pre oko 2 godine

Debela narikacha se izblamirala , sudije sviraju amaterski...
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Rumeni!!!! AAHAHAHAHA!!!
h

hjh

pre oko 2 godine

Previse igraca van ritma. Katai, Ben, Sanogo, Picini... Ohi nista...
n

nemanja1312

pre oko 2 godine

au druze zvezda napada stvara sanse pravi akcije a ovde pljuju li pljuju pa sta ocekujete da svaku dobijaju po 10-0.
Ć

Ćopa

pre oko 2 godine

Skoro tako se najavljivalo kada je potpisao Ohi.
A

Auuuu druze

pre oko 2 godine

ako si placen da falis onda ok...ovo je lose,lose skroz..
c

cccc

pre oko 2 godine

koje sanse. ovo bunarenje su sanse za tebe
G

Gostiona

pre oko 2 godine

Jesi li ti normalan druže.... Oni ni ne vode..... A holjadu stranaca u ekipi..... Koga napadaju šta
v

v1ad

pre oko 2 godine

Sudija po zadatku dosao u NS.
@

@V1ad

pre oko 2 godine

Bjeka ga podmazao....tako ce nam biti do kraja prvenstva kad cutimo! Sameok posle svake nase utakmice analizira sudjenje i stvara pritisak na sudije preko Saveza i Bjekovica...
G

Gosto

pre oko 2 godine

никада не пуштате коментар... Овај ћете сада пустити па ће људи мислити да сам луд
v

v1ad

pre oko 2 godine

Ti si lud
S

Sashki85

pre oko 2 godine

Hahahaha kralju
G

Gost5555

pre oko 2 godine

hahahaha brate sta ti rade kako te sprdaju ljudi hahahah
G

Gost1111

pre oko 2 godine

A nisi?
T

Tincupa

pre oko 2 godine

Narihtaljka oko penala.
K

Kao

pre oko 2 godine

Penal za proleter s znamo da su ogovorili gda da sutira.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Dobra ti ta teorija. Jel imas jos neku?
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Da, da, sine! Narocito je to dogovoreno sa Nikovicem Suzicom, vasom "velikom" nadom i napaljenkom! 😄 Brisi suzice!
L

Lose,lose

pre oko 2 godine

Sta ti mister radis ,ovo je jadno...
R

Realni Arth

pre oko 2 godine

Prvo da kazem da penal bio cist, ko suza, ali i Borjan stajao na liniji, znaci nema sta da se ovi iz komsiluka bune, ili nece da komentatrisu zbog fudbla u Srbiji, zapamtite, ako slucajno lalat im otkine jedan bod, i oni gube derbi, spremitre se za lavinu komentara, reakcija, pa ucena, medijskog pritiska, itd, itd, njima nista ne odgovara. A malo za nas, zaista ne mogu da verujem da Katai je neverovatno stetan za svaku postavu koja igra, totalno nezainteresovan, ma bre 6 zvezda. Promasujemo sanse, jednu za drugom, zicere, dobre, pa polu sanse i na kraju moramo da se vadimo ili ne vadimo, pa tako nam se dogodio Radnik, promasis ono sto se ne moze promasiti. Nista, idemo dalje, nadam se da cemo da kiksnemo ovaj put.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Zanimljivo da komentatoru na Areni jedino taj penal nije bio sporan. Ali zato je svaka akcija Zvezde propracena sa "da li je X bio u ofsajdu?" i "sacekacemo VAR". Hmmm... A da, penal nije imao veze sa zivotom. Picini uopste nije bio u polozaju da ovog zakaci laktom u glavu u onoj situaciji. Takvih situacija u 16m ima po nekoliko u toku obicne utakmice i prodju bez da sudija trepne na njih a kamoli svira faul.
G

Gost13

pre oko 2 godine

Ne znam čemu ovoliki minusi. Ako je zbog Kataija skroz si u pravu. Vuče se kao baba, svaki pas kasni ako uopšte prvenstveno i odluči da odigra pas. Zakucati ga na klupu 2-3 meča bez da ulazi, možda se malo opameti.
b

btr

pre oko 2 godine

a sunce ti sta ljudi ovde voli Zvezdu,a samo pljujete majko moja,sve strucnjaci.
i

ivke1512

pre oko 2 godine

kako mi je drago sto je borjan skinuo penal onoj maloj pekmezi
n

neshha

pre oko 2 godine

Tako će uveče da prođe i drugi rumenko.
G

Gost1976

pre oko 2 godine

Zvezda igra odlično, dobro trče, imaju tečnu igru, još nije realizacija najbolja ali početak je drugog dela. Što se tiče Pićinija, jako dobar igrač, kako bude više igrao biće sve bolji. Pljuvači neostvareni neka ćute.
G

Gle eno ga

pre oko 2 godine

Ostvareni promeni kanal pogresnu utakmicu gledas.
S

Slept si

pre oko 2 godine

Ili je to sarkazam...lepo igramo,tecno 🤔

Zelenooki

pre oko 2 godine

Bravo za komentar, ti pljuvači ili su lažni navijači Zvezde ili veruju u sve što pročitaju u ovoj orkestriranoj kampanji protiv našeg kluba.
a

abc

pre oko 2 godine

Šta se ovo radi, čovek ne daje čist žuti karton igraču Proletera, pušta prednost i zaboravlja na karton. Neviđeno.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Sramota sta rade!!!!! Kuknjava i spinovanje na ciste dve pobede Zvezde, i vidimo sta sledi.......
R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

Nije to slucajno! Da je obrnuta situacija bila, Ser Samrok bi vec sutra o tome pricao na konferenciji!
5

5545

pre oko 2 godine

A jel trebalo i Piciniju za povlačenje za dres drugi žuti da dosudi?
6

666

pre oko 2 godine

Sta vi igrate ? Derbi , evropa sa ovim samo bruka ........
l

lool

pre oko 2 godine

Sudjenje!?
д

д.г.

pre oko 2 godine

Да је овакав пенал свиран за Звезду већ би се писало саопштење и јавили се бројни судијски експерти.
n

neshha

pre oko 2 godine

Ne zaboravi Sir Šamroka od Šarloe.
C

Coca cola

pre oko 2 godine

Само да питам ове препоштене јел сад све у реду.
k

kostas mitroglu

pre oko 2 godine

cekaj da nam zex objasni neke stvari posle...
V

Vla1

pre oko 2 godine

Tako treba, jer cim vas niko ne proverava dogadja se cirkus na stetu zvezdinih protivnika.
J

Jbg zvezdas sam

pre oko 2 godine

Ali lose igramo skroz...plasim se derbija..ne dolazi u dobrom trenutku.
Y

YayaT

pre oko 2 godine

A grobari igraju bolje? Pa gledace nas iz autobusa 90 minuta.
a

abc

pre oko 2 godine

Bena ako ne krene iz prve dve šanse može odmah da ga izvede iz igre, da nam se ne bi ponovila Vojvodina iz prvog kola, kad je promašivao nemoguće, Ben bi trebao da izađe još pre kraja poluvremena. Neću da brišem komentar, završio sam ga kad je postigao gol, ali to ne menja mnogo Ben nije u formi od početka sezone.
o

o Boze

pre oko 2 godine

Ben mi cupa mnogo zivaca, povracam kad ga vidim u igri...
A

Ale

pre oko 2 godine

Ajmo babe, napred babe , valjajte se babe, setkajte se babe. Hoce li neko zabraniti kataiju izlazak na teren.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Grobare dzabe ulaz danas, pravac stadion...
W

Wenna

pre oko 2 godine

Ben je najgori , uzas , strasno 🤣🤣🤣
n

niszvezda

pre oko 2 godine

No Ben, no fun... Ben je talija bio i ostao
J

Jolisimo

pre oko 2 godine

Ne gledam utakmicu, jel Borjan opet igrao Rumenku pre suta?
J

Jan

pre oko 2 godine

I taj pićini se neće leba najesti od fudbala
M

Mićko40

pre oko 2 godine

Zna li neko šta igra Pićini?
Z

Znojko

pre oko 2 godine

Pićini igra desnog beka ili desnog spoljneg i to ga veoma dobro igra!Ti što ne znaš da proceniš kvalitet igrača znači da nemaš pojma o fudbalu i bolje ti je da ne ostavljaš glupe komentare jer ispadaš pglu!
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Penal neste glup ali je bio. Samo se nadam da ce sudija biti jednako revnosan i na drugoj strani.
B

Bata Željko

pre oko 2 godine

Pisao sam već da je Pićini kesa od igrača i to se i vidi ali mi ćemo ovakvom igrom i od ovog Ohia da napravimo novog Dionia jer veza Katai-Ivanić -Ben igra svoju igru a Mister to nevidi ili neume da vidi!!!
M

Ma da

pre oko 2 godine

Da li zna neko neki strim za utakmicu?
S

Sashki85

pre oko 2 godine

Imaš na lshunter . Net
M

Mandarona

pre oko 2 godine

Valja li sta ovaj Picolini?
M

Milan Djenova

pre oko 2 godine

Au Dzigi, pa dal si nekad nešto korisno uradio za Partizan

07.08.16

pre oko 2 godine

Gobeljin duh usao u Picinija.
G

Guza

pre oko 2 godine

Nadam se da je svima jasno da od titule ove godine nema nista, sto je mozda i dobro u neku ruku. Najuriti Mrkelu, Terzica i Stankovica i valjda ce neko dovesti prava pojacanja na bekovima, krilima...... Da se krene u osvajanje neke nove titule !
H

Hanter

pre oko 2 godine

VRATITE GOBELJU-SVE MU JE OPROSTENO!!!!
I

Ivanole

pre oko 2 godine

Ljudi ovo drvo Picini ima najvecu platu u klubu, covek ima 600 000 godisnje , za te pare treba da leti po terenu.
P

Podriž

pre oko 2 godine

Najvecu platu? Hahahaha dobar pokusaj..
M

Ma.tako

pre oko 2 godine

Je izašao Borjan , skočio na obliznju Promenadu. Sram vas bilo, džaba sve i svi, Zvezda opet šampion.
G

Gost99

pre oko 2 godine

Ljudi imamo novog gobeljica=Picini... strasno sta smo mi doveli
v

v1ad

pre oko 2 godine

Ono penala nije videlo.
S

Saša_PFC

pre oko 2 godine

Najveci problem C.Zvezde je trener....Stankovic ni malo nedoprinosi svojoj ekipi.Potpuno takticki je na minimumu znanja i bez ideje za bilo koju utakmicu da pokrene ekipu i napravi rezultatsku prevagu.Izvede prvih 11.na teren i sta ti igraci urade uradili su...bez ideje i kedino protiv autsajdera napravi znacajnu promenu a protiv takvih ekipa ni nekom anonimusu nije tesko da napravi takticku razliku.Neznam koju utakmicu je Stankovic dobio na taktiku i tu je najveci problem ove ekipe koja ni malo nije losa pa i za cak neke timove iz Evrope.Videcemo sta ce se desiti u toku prvenstva ali za sada nista obecavajuce a evo imamo priliku da i ova utakmica protiv Proletera u prvih pola sata i dokaze moje tvrdnje.Sreca po C.Zvezdu da je Ninkovic potcenio Borjana iako se zna da dobro brani penale pa je utakmica trenutno u egalu.
G

Gost cccc

pre oko 2 godine

Monstrouzni Borjan .....
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Vratite gobelju sve mu oprastamo,ovaj picini je najgori bek u zadnjih 15 godina.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Ne lupaj, penal nije imao veze sa zivotom, a Pic
S

Saša_PFC

pre oko 2 godine

Zar je to nesto novo...igrac sigurno nije los ali je los trener koji jos nije uspeo da poveze Pićinija sa ostatkom ekipe jer čovek igra van svih rezona i na terenu se nalazi kao da je pao sa tavana.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Za sta penal?
A

Alex grobar

pre oko 2 godine

Lakat u glavu je obicno prekrsaj,kada je prekrsaj u 16m to je penal. Znam da niste navikli ali obicno se to tako sudi.
G

Gostiša

pre oko 2 godine

Ljudi moji kakve veze ima koliki je prosek godina,bitan je rezultat i nista vise.
L

Lalo

pre oko 2 godine

Motika je povredjen zato nije u protokolu, ali zanimljivo je da nema Gobeljica na klupi, da li su konacno resili da ga precrtaju ?
G

G

pre oko 2 godine

Na pobedu Čukaričkog koeficijent je 20,0... Za koji je sport ovo zna li se... jel americki fudbal neki ili...
M

Motika

pre oko 2 godine

Je povređen, napisao je Mocart u najavi
1

1984

pre oko 2 godine

Koliko samo potencijalnih igraca za reprezentaciju u zvezdi, pravi srpski brend
G

Gost e

pre oko 2 godine

Ćuti u Partizanu niti ima potencijala,niti ima igrača.
K

Kon

pre oko 2 godine

1984@Od startnih 11 igrača 8 su ili stranci ili reprezentativci drugih zemalja.
N

Novak majstor

pre oko 2 godine

Vise lopti na ohija po zemlji,decko je zver mora igra malo vise njemu da se prilagodi,pogotovo katai i ivanic i nema problema ni ovde ni protiv groblja
n

neshha

pre oko 2 godine

Definitivno ne koristimo Ohija dovoljno.
A

Ajmo

pre oko 2 godine

Napred babe setnjom mozda bude i 1:0 za zvezdu u gostima. Pi babe
T

Tubeki

pre oko 2 godine

Gde je igrac od 2.5mil evra... Da nema bonus pravila, starost ekipe preko 30,mozda cak i 32,haos
d

dzonidzoni123

pre oko 2 godine

и са овим бонусом је старост екипе 30.1 година, нереално...
A

Aj ne kukumavčite

pre oko 2 godine

I šta ako je prosek 30 godina? To je sad kao bitan faktor? Videli ste u četvrtak kako prolaze ekipe čiji je prosek 21 godina.
T

Tuneki

pre oko 2 godine

Prodaju igrace za 25miliona,lose prolaze
@

@tuneki

pre oko 2 godine

Pa je l' ti cilj da prodas igraca ili da uzmes titulu, odes sto dalje u Evropi?
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Upravo krećem u kladionicu da odigram više singlova na ovu utakmicu. 2+pp. 3+pp. 5+ 6+. Glavni singl će biti 2-2&3+ to ću dobro da zategnem. Biće 1:5 (0:3)
z

zeleznik

pre oko 2 godine

bolje igraj 1:0 ili verovatnije 0:0, nemoj da bacas pare za to
Y

Yumis

pre oko 2 godine

Bitno je da i Proleter izvede najjaci sastav.
d

dzonidzoni123

pre oko 2 godine

шта је са Мотиком јел зна неко?
G

Guza

pre oko 2 godine

Ostavljena kuci, ceka za okopavanje krompira !
M

Motika

pre oko 2 godine

Kažu blaga povreda

07.08.16

pre oko 2 godine

Koliko sam ja cuo,ima povredu prsta.
P

POVREDA

pre oko 2 godine

srednjeg prsta
P

Paja Trošak

pre oko 2 godine

Odveli ga kod kovača da ga oklepa , treba da bude spreman za pasulj , krompir , kukuruz, ... blize se sezonski radovi