Komentari na vest

Krenulo Čelsiju i Poteru: Najbolje napadačko izdanje od oktobra začinjeno magijom Enca i Haverca (VIDEO)

Š

Šta ćeš,ljudi znaju kako..

pre oko 1 godinu

Neka bace pogled u Napulj pa da vide kako ide sa višestruko manjim ulaganjima.Pojeli bi ih kao laganu večeru!
t

trerrh

pre oko 1 godinu

Au gotovo je,kreće čelsi,bežite svi
T

TP-1

pre oko 1 godinu

Gde krece?! 10 su na tebeli,dobili su mrtvi Lester! Gde da krenu druze? Oni zavrsili sa ozbiljnim fudbalom.
t

trerrh

pre oko 1 godinu

Nemoj mi reći da moram da ti objašnjavam šta je sarkazam...
p

poty

pre oko 1 godinu

Briga me koliko je Enzo placen, ali momak je predobar igrac. Ima odlican osecaj za igru i za pas. U moru danasnjih mladih fudbalera koji su trkaci bez mnogo mozga, on je skroz drugaciji, unikat.
a

adeyemi

pre oko 1 godinu

Hold my beer.
4

46

pre oko 1 godinu

Čelsi dobija utakmice na energiju i želju mladih igrača da se dokažu, vidi se da su gladni, ako ništa, bar toga ne manjka . Sreća pa je protivnik bio Lester koji je u teškom kanalu i u ovom trenutku svaka ekipa iz PL bi mogla da ih dobije. Mudriku će trebati dosta vremena da dođe na nivo igranja u Engleskoj. Kukurelja poslednjih par utakmica je odigrao sasvim solidno, Čilvel i Fofana su suvo zlato. Poter i dalje amater, ova ekipa može mnogo bolje.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Ali moze da se desi kao sezone 2021 slabo su igrali u ligu kiksali I postali Prvaci Evrope.
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Prelepa 3 gola Celsija, konacno su poceli da igraju bolje, pa su dosli i golovi.
P

Plavac

pre oko 1 godinu

Enzo majstor fudbala i kod drugog i kod trećeg gola prelepe lopte za havertza, isti taj enzo koji je bio najbolji mladi igrač SP i isti taj enzo za koga su svi ovde stručnjaci pricali da nije ništa posebno. Kai havertz sjajno igra poslednja dva meča vidi se da talenat tu jos postoji samo treba da bude konstantan.
u

uaaaau

pre oko 1 godinu

nema sta opravdao je sto miliona ulozenih sa ovim jednim nebitnim mecom.....nekad si za tih 100m dobijao ronaldao i 450 golova za 9 godina
S

Srecko Sojic

pre oko 1 godinu

@uauuuu, pa jeli Enco kriv za to? Nije stvar cene druze ja ne znam kada cete vi to da shvatite. Primera imas koliko hoces. Ako neko zeli npr nekog igrac iz Francuske cena ako ga hoce Dortmund ili Leverkusen je 15 mil.€. Ako npr interes pokaze Lester odma je cena 40 mil.€. Zasto? Pa zato sto znaju da Englezi imaju pare od TV prava i ako upali (a upali u 90% slucajeva) dobiju zeljeno a ako ne ide u Bundesligu za 15. Jednostavno, tako da stalno prica o tim cenama je dosadna i Bogu i narodu.
@

@Srecko

pre oko 1 godinu

Ne bulazni gluposti,čuj za dortmund cena 15 a za lester 40,cena je cena i gotovo,ako neki Clermont oće 30 za igrača ,on to i traži,baš ga briga da li dortmund ima para ili ne,druga je stvar što englezi ganjaju gotove igrače pa ga puste da ode u dortmund pa da ga kupe,što nisu enza doveli za 12 kao benfika,pa nisu jer nisu nikad čuli za njega,benfika iskešira 12 za anonimusa i ti mi pričaš kako oni jeftinije igrače dobijaju