Tjemue Bakajoko (©Reuters)
Tjemue Bakajoko (©Reuters)

Krunić pokvario planove Milanu, Bakajoko stiže na pozajmicu u Napoli

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.10.20. | 11:24

Klub sa juga Italije neće imati pravo otkupa tvrde italijanski mediji

Od željenog povratka u Milan neće biti ništa, ali će Tjemue Bakajoko ipak ponovo zaigrati u Seriji A. Brojni italijanski mediji, među kojima je i Skaj Sport, pišu da je Napoli na korak od dovođenja francuskog veziste.

Napolitanci su praktično već postigli dogovor sa Čelsijem oko pozajmice, i Bakajoko bi koliko već sutra mogao da stigne na lekarske preglede. Međutim, klub sa juga Italije pristao je na čistu pozajmicu, bez prava otkupa na kraju sezone.

Izabrane vesti

Milan je dugo pokušavao da vrati 26-godišnjeg fudbalera na San Siro, međutim Rosoneri nikako nisu uspevali da se dogovore sa Čelsijem oko visine obeštećenja na kraju sezone, a potom navodno i sa Bakajokom oko plate. Na kraju, pokušao je Milan da se reši nekog od svojih veznjaka. Najbliži odlasku bio je Rade Krunić, ali je bosanskohercegovački fudbaler odbio ponude Ajntrahta i Frajburga od 8.000.000 evra, čime je pokvario planove milanskog kluba.

Bakajoko je voljan da se vrati na Čizmu, Napoli da prihvati “suvu” pozajmicu”, što će po svemu sudeći biti dobitna formula za ponovno okupljane Francuza sa Đenarom Gatuzom, sa kojim je sarađivao u Milanu u sezoni 2018/19. Prethodnu je proveo u Monaku, odakle je i stigao u Čelsi za 40.000.000 evra pre tri godine.



tagovi

Serija ATjemue BakajokoNapoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara