Nenad Lalatović, strateg Golubova
Nenad Lalatović, strateg Golubova

Lala o bravurama golmana Vulića: Mene ne može da impresionira

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.02.24. | 09:44

“On je mlad, mora stalno da bude na nivou kao u Novom Sadu”, poručio iskusni stručnjak

Često trener Spartaka Nenad Laltović ističe kako pobeda zadovoljava njegove ambicije, ali je posle svega viđenog na Karađorđu morao da bude presrećan osvajanjem boda (0:0). Mučio se Spartak tokom cele utakmice, više nego vidljiv bio je izostanak Luke Bijelovića čiji je odlazak veliki hendikep za Golubove. Heroj Spartaka definitivno je golman Aleksandar Vulić koji je bravurama na golu u više navrata neutralisao zicere fudbalera u crveno-belim dresovima.

Nenad Lalatović se u izjavi za naš portal složio sa tom konstatacijom ali uz nekoliko opaski o njegovom generalnom učinku:

Izabrane vesti

"Cela ekipa je defanzivno bila dobra, požrtvovana, sjajno organizovana. U napadu smo bili tanji, Vojvodina je bila dominantnija, ali smo ih dobro zatvorili. Vulić je izuzetan golman, ali je i mlad momak, ima 22 godine i neću sad da kažem da je maestralan. Znao je on i da pogreši na nekim utakmicama i da bude tragičar, ali to je fudbal. On ne sme da poleti, mora da ostane na zemlji. Odigrao je ovu utakmicu dobro, ali mene sa njom ne može da fascinara. Ne može ni sebe. To mu je posao i mora da bude na svakom meču na ovom nivou Sve pohvale za njega, mora da nastavi da grize da radi maksimalno kao i do sada. Takođe Peštalić sa svojim momcima ( trener golmana) radi odličan posao. Pored Vulića imamo i Manojlovića koji takođe brani na visokom nivou."

Na vojvođanskom derbiju prisutan je bio i Rober Prosinečki, novoizabrani selektor reprezentacije Crne Gore. Tokom prethodnih prvenstvenih utakmica bio je viđen i na utakmici crnogorskog šampionata između Budućnosti i Dečića te se nameće pitanje, na koga je na ovom susretu bio najviše fokusiran: 

"Ne znam koga je tačno Prosinečki gledao, sigurno je došao da gleda nekoga iz Vojovodine, ali je i Martinović odigrao dobru utakmicu tako da ne sumnjam da će se u budućnosti naći na spisku reprezentacije Crne Gore. Robert je čovek koji vidi fudbal, oseća fudbal. Ja ga lično poznajem i izrazito ga cenim i poštujem. Želim mu isto što i reprezentaciji Srbije. Deo mog porekla je iz Crne Gore, tako da su mi pozitivna osećanja obostrana, sve što želim sebi želim i njima. Voleo bih da se plasiraju na sledeće prvenstvo posle toliko godina, mislim da su i te kako zaslužili", poručio je Lalatović.



tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara