Lalatović može da udari maljem Igora Matića

Vreme čitanja: 3min | pet. 08.03.24. | 11:34

Pred fudbalerima Spartaka je velki izazov da u 24. kolu Mozzartbet Superlige ponovo pokušaju da savladaju Novi Pazar ( TV Arena Sport 16.30 h)

Prethodni duel Spartaka i Novog Pazara u poslednjoj utakmici pred zimsku pauzu završen je u korist Subotičana ( 1:0), međutim ta utakmica kao da je najavila neke nove serije i promene u igri kod oba tima, kako pozitivne , tako i negativne. S a jedne strane tim sa severa Srbije iz kola u kolo izgleda sve organizovanije što rezultati u poslednje dve utakmice portiv Vojovidne ( 0:0) i Voždovca (2:0) i potvrđuju,te bi se Spartak novim pozitivnim rezultatom još više uključio u borbu za plej-of, dok u timu kraj Jošanice nakon odličnog prvog dela sezone i gotovo sigurne kanditature za Evropu u nastavku nikako ne cvetaju ruže. Da li je to do promene šefa struke i dolaska Matića umesto Dobrašinovića ili je do izostanka Adema Ljajića, možda i nešto treće ali zaključak je u svim solucijama isti: Pobeda u Subotici je imperativ za povratak na pobednički kolosek.

Iz redova domaćina poruke pred utakmicu iznenađujuće nije poslao Nenad Laltović , već su se na koferenciji za medije pred utakmicu obratili njegov pomoćnig Đorđe Tutorić i golman Aleksandar Vulić :

Izabrane vesti

" Sutra nam dolazi ekipa Novog Pazara , jedna izuzetno kvalitetna ekipa i kada ih malo bolje analiziramo vidimo da su sastavljeni od dosta dobrih igrača. Što starijih iskusnijih koji već godinama igraju u ovoj ligi , što mlađih koji nadolaze u nekom period. Svakako ekipa koja zavređuje veliku pažnju s obzirom da su od početka sezone u vrhu naše tabele međutim kao što znamo igraju sutra protiv nas, protiv jednog dobrog Spartaka gde ja očekujem jednu požrtvovanu utakmicu, a to to znači da ćemo se sutra boriti za svaki deo terena gde ćemo se boriti za svaku loptu, za svaki aut, za svaki korner, a kada na to dodamo individualni kvalitet naših momaka i taktiku koju je spremio šef Nenad Lalatović očekujem zasluženu pobedu sutra na našem stadionu. Za kraj bi hteo da pozovem navijače da dođu u što većem broju znamo da je petak da nije atraktivan termin međutim hteo bi da dođe publika u što većem broju kako bi nas podržala u ispunjenju naših ciljeva”,  izrazito motivisan i uveren u svoje momke bio je Tutorić.

Od kako se nametnuo kao prvi golman pored Filipa Manojlovića, Aleksandar Vulić postao je jedno od ključnih oružja Golubova u svakoj utakmici. Svojim bravurama pred golom sačuvao je svoj tim kako u Novom Sadu tako i baš protiv Novog Pazara na gostovanju u prvom delu sezone:

"Dočekujemo ekipu Novog Pazara koja ima kvalitet i oni ove sezone sigurno imaju šanse da se domognu Evrope tako da nema potrebe pričati o njihovom kvalitetu .Imaju strašne igrače na svakoj poziciji na terenu i mi očekujemo sigurno jednu tvrdu utakmicu. Ove nedelje smo se spremali jako dobro i trenirali smo u odličnoj atmosferi posle pobede nad Voždovcem .Takođe bi hi ja skoristio ovu priliku da pozovem navijače u što većem broju da nas podrže jer je njihova podrška nama preko potrebna u ovim trenucima. Ovo će biti jedna utakmica u kojoj se i što se tiče njihove ekipe i što se tiče naše ekipe odlučuje neke stzvari i kristalizuje situacija na tabeli, s toga mi ćemo se potruditi da damo maksimum i da se domognemo tog plej-ofa.", poručio je Vulić.

Kako termin nije idealan (16.30 časova) upava Spartaka je donela odluku da časti svoje navijače te je ulaz na ovu utakmicu za sve tribine besplatan.

Projektovani sastav Spartaka ( 5-3-2) : Vulić -Bogićević,Martinović, Kerkez, Mijailović, Prijović -Todoroski, Lukić , Tomović- Rošević, Mudrinski.

MOZZART BET SUPERLIGA - 24. KOLO

Četvrtak

IMT – Javor 2:1 (1:0)

/Lutovac 40, L. Luković 80 – Skoko 60/

Napredak Kruševac - TSC Bačka Topola 0:0

Petak

16.30: (2,40) Spartak (3,30) Novi Pazar (3,00)

16.30: (2,90) Radnik (3,05) Radnički 1923 (2,65)

18.30: (3,45) Mladost (3,35) Čukarički (2,15)

18.30: (1,65) Vojvodina (4,20) Voždovac (6,60)

Subota

17.00: (1,65) Crvena zvezda (4,00) Partizan (6,00)

19.00: (2,35) Železničar (3,35) Radnički Niš (3,05)

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Igor MatićNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara