Komentari na vest

Lans i Arsenal prvi put od polufinala Kupa UEFA, Sevilja nikako da prihvati Ligu šampiona

S

Sivonja iz RS

pre 7 meseci

Gdje onaj sto tvrdi da je Arsenal ziva sila?
T

Tobdzija iz knjazevca

pre 7 meseci

Realno Arsenal ce se prosetati do 1/4 finala . Problem im mogu biti povrede koje ozbiljno krecu da ih muce. Zato da zapnu 2.3 kola LS i posle nek im igra 2 postava kad obezbede 1 mesto. Misljenja sam da arsenal moze daleko da dogura ako im se potrefi zreb i imaju malo srece. Realno u ovom trenutku jaci su samo Siti,Bajern (uvek ih nakantaju), Real zbog iskustva. Lepo je videti Arsenal ponovo u LS.
S

Sivonja iz RS

pre 7 meseci

Od Arsenala su bolji Real, Barsa, Atletiko, Liverpul, Siti, PSG, Bajern, Napoli, Inter, Milan. Plus što ekipa nema iskustvo igranja u LŠ, a ni Arteta kao trener.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 7 meseci

@Sivonja iz RS Au sine, sta nalupeta… Ma i macva je bolja od arsenala…
a

aldeles

pre 7 meseci

Hahahaha realni i jedan i drugi nema šta. Posebno ovaj drugi koji nabroja pola lige šampiona kao jače od Arsenala. Pa pola njih da se sastavi u jedan tim, trenutni Arsenal bi ih nakantao. Čuj Psž, Milan, Napoli.... hahahhahaa.
A

A zašto

pre 7 meseci

Je lepo videti ih opet u LŠ.Meni bi bolo lepše da vidim Brajton, ili neki takav tim. Tako mislim i na ostale lige, uvek iste ekipe postalo je dosadno. Iskreno, i fudbal je počeo da smara. Nema tu više znalaca, svi igraju isto, spominju neke formacije, kao da je to bitno. Kao klonirani.
T

Twix

pre 7 meseci

Jos kad krenu da spominju projekat, pa trust the process, kao da ce zgradu da konstruisu.🙄
S

Sivonja iz RS

pre 7 meseci

Zaboravih Lans nabrojati.