Marković (© Reuters)
Marković (© Reuters)

Lazar Marković se vraća u Superligu: Nude mu platu od 400.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.07.22. | 17:50

Još jedan udvarač za doskorašnjeg kapitena Partizana

Nominalni kapiten Partizana iz prethodne sezone je našao klub čim mu je predočeno da ne nastavlja misiju u Humskoj. Njegov zamenik, a suštinski vođa te ekipe, još nije. Mada, deluje da će posle Milana Smiljanića za Mornar iz Bara uskoro u novu sredinu i Lazar Marković.

Samo da odabare gde mu se viđe sviđa. Australijanci ga zovu, nude maltene rekreativni fudbal na drugom kraju sveta vredan 600.000 tamošnjih dolara po sezoni ako prihvati ponudu Sidneja, međutim, to nije kraj udvaračima. Nekadašnjeg reprezentativca Srbije žele Arapi (nekoliko klubova iz Saudijske Arabije) i – Turci.

Izabrane vesti

Ne samo da hoće, nego je Gacijantep preuzeo konkretne korake kako bi ga angažovao. Čak prema navodima medija sa teritorije nekadašnjeg Otomanskog carstva vodi u pregovorima i nalazi se na korak do sklapanja posla sa krilnim napadačem. Ako je verovati informacijama sa lica mesta – mada kad su Turci u pitanju one nisu uvek pouzdane i često umeju da budu bombastične, a neutemeljeneLazar je doputovao u Istanbul na konačni dogovor sa čelnicima Gacijantepa. Pamte ga iz perioda kad je kao pozajmljen fudbaler Liverpula odigrao zadovoljavajuće za Fenerbahče u turskoj Superligi, smatraju da i te kako još ima šta da ponudi i zato mu nude saradnju. Uz to ga i mame nedavnim potpisom Marka Jevtovića, s kojim je sarađivao tokom prolećnog dela sezone u Humskoj.

Ugovor bi glasio na godinu dana, uz opciju produžetka, a navodno bi plata Lazara Markovića iznosila oko 400.000 evra. Zasad nema naznaka da li je Čačanin iz „klase 1994“ prihvatio uslove, iako Turci javljaju kao da je maltene pružio ruku. Uveliko se bave njegovom karijerom, podsećaju da je igrao samo za velike klubove, poput Partizana, Benfike, Liverpula, Fenerbahčea, Sportinga iz Lisabona, Anderlehta, mada i onih manjih kao što su Hal ili Fulam. I da u minulom prvenstvu Superlige nije dao nijedan gol.


tagovi

FK PartizangacijantepLazar Marković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara