Žarko Lazetić (©Star Sport)
Žarko Lazetić (©Star Sport)

Lazetić o utakmici u Kruševcu: Krive su izduvane lopte

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.03.24. | 19:15

"Živim za dan kada će tribine pod Bagdalom biti pune", rekao je Gaćinović

I treći remi u trećem meču zaredom pod Bagdalom u Mozzart Bet Superligi upisali su Napredak i TSC. U igri koja ne može zadovoljiti fudbalske sladokusce, videli smo tek po neku ozbiljniju pretnju s obe strane i mreže koje se u Kruševcu ostale mirne.

Stručni štab gostiju izgleda da je na kraju ipak zadovoljan bodom, iako je u Lazarev grad tim iz Bačke Topole stigao kao favorit, no veruje Žarko Lazetić ipak uticali da njegov sastav ne pruži bolju partiju u 24. kolu prvenstva.

Izabrane vesti

"Čestitam Napretku na bodu i mojim igračima na borbi. Očekivano loša utakmica, nije ni mogla da bude bolja, s obzirom na teren i lopte koje su bile izduvane. Nije mogao da se igra fudbal i kreira igra, što mi inače radimo. U prvom poluvremenu smo bili neprepoznatljivi, gubili smo duele i Napredak je imao inicijativu, iako nije ni bilo šansi. U drugom smo već bili bolji, dominantniji, ali opet samo uz polušanse. Rekao bih, s obzirom na prvi deo igre, da je ovo za nas pozitivan bod. Pohvalio bih suđenje našeg najboljeg sudije (Srđan Jovanović prim. aut), čak i zbog situacije kada smo tražili penal", izjavio je Žarko Lazetić nakon susreta.

Osetno optimističnije na meč je gledao Vladimir Gaćinović, koji i dalje nije dozvolio Žarku Lazetiću da ga fudbalski iznenadi. Otkrio je iskusni stručnjak i jednu želju.

"Čestitao bih kolegi Lazetiću na svemu što su uradili ove sezone u prvenstvu i u Evropi, uradili su sjajan posao. U prvom poluvremenu naša blaga dominacija, ali sve vreme prava šahovska partija, kakvu smo i želeli, jer smo znali da u otvorenoj igri nemamo šansi protiv ovako kvalitetnog tima. U drugom poluvremenu su nam došli između linija tima, pravili višak po bokovima, ali smo se sačuvali defanzivno. Zadovoljan sam što smo na karakter izvukli bod. I pre meča bih ga oberučke prihvatio. Raduje me što se navijači vraćaju na stadion i što prepoznaju koliko ginemo za klub. Živim za dan kada će tribine pod Bagdalom biti krcate i da na pravi način uživamo", iskren je Gaćinović.



tagovi

Žarko LazetićVladimir GaćinovićTSC Bačka TopolaNapredak KruševacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara