Komentari na vest

Majstorija Luke Ilića na startu Lige 2 (VIDEO)

f

ficko.ss

pre 9 meseci

Stvarno majstorski 👏👏
Z

Zn

pre 9 meseci

Tsc nema zamenu za ovog momka, bio im je pola ekipe, steta sto nije potpisao za Zvezdu, bas bi znacio za ovakav tim
G

Globoder

pre 9 meseci

Ni mrtav u zvezdu
V

Veljko9

pre 9 meseci

Luka Ilic zasluzuje mesto u reprezentaciji ispred Djuricica i Racica.
I

Immobile

pre 9 meseci

Sigurno ne zaslužuje ispred Đuričića,čovek ima godinu i po dana seniorskog fudbala u kontinuitetu i to ne najjačih evropskih liga. A Račić i on nisu ista pozicija.
g

glavatan

pre 9 meseci

I ispred Sase Lukica najgore ocenjenog igraca Srbije na SP.
@

@glavatan

pre 9 meseci

Meni ne ulazi u glavu kako je Lukic bio starter protiv Bugara, covek greje klupu u Fulamu od kako je stigao a Piksi drzi na klupi Ilica,Grujica,Samardzica.. stvarno ne znam sta da kazem

Dachorla

pre 9 meseci

Ne mogu ovde dovoljno puta ponoviti koliko bi Luka Ilić značio sadašnjem rosteru Zvezde i Baharovoj viziji tima i igre. Dečko je plemenitog kova, krase ga mekana leva noga, pregled igre i čitanje iste izmedju redova, ponavljanja iz drugog plana ali i ostajanje van boksa ako dinamika napada to od njega zahteva, fantastična kontrola lopte, pa i sasvim zadovoljavajuća duel igra obzirom na (naizgled) krhku konstituciju, igra u oba pravca (i kao regista, ali i trekvarista), itd itd. Treba istaći i to da je cele prošle sezone bio glavni protagonista igre TSC-a. Lazetić mu je našao idealnu poziciju u sistemima 3-1-4-2 i 3-4-1-2, a umeo je da odgovori i zahtevima sistema 3-4-2-1. Cena na TM mu je bila, poslednji put kada sam proveravao, 2.5 miliona €. Uveren sam da bismo mi mogli da izboksujemo nešto nižu cenu uz procente od naredne prodaje, ali bismo na njemu višestruko profitirali. Da sam ja NEKO, rešio bih se i Kange i Kangve zarad stvaranja prostora za Luku Ilića i Jovana Šljivića. Ne samo da bismo time dobili Zvezdinu decu u evropskom izlogu, nego bismo istovremeno i zaradili (prevashodno prodajom Kangve, možda nešto sitno i od Kange) i uštedeli, s obzirom na plate koju Kanga i Kangva primaju u Zvezdi.
s

sreća

pre 9 meseci

nisi niko!!
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Svaka čast ovim strancima koji su trenutno u Zvezdi, imaju odredjen kvalitet, bezbroj puta sam ih ovde branio na vestima o Zvezdi kada lažni Zvezdaši počnu da ih omalovažavaju, ali mnogo više pre njih bih voleo da u Zvezdi vidim Luku i Ivana Ilića, Terzića, Grujića, Ristića, Račića, Jovića, Joveljića itd itd. Znam da je to nemoguće zbog prokletih para. Svi su oni kao klinci bili u Zvezdi. Zamisli da je te sreće da kostur tima Zvezde budu sada ti igrači koje sam nabrojao plus nekoliko kvalitetnih stranaca, gde bi nam kraj bio.
B

Boogy

pre 9 meseci

Šteta što ga Zvezda nije pojurila.
g

giga.m

pre 9 meseci

Prelazni rok jos traje. Verujem da ce M.C reagovati i da ce ga prodati. Opasan igrac
z

zipa22

pre 9 meseci

Nije do njega,ne bi on ostao. M.C je taj koji nazalost odlucuje jer Ilic ima jos godinu ugovora. Steta, TSC je mogao da ga otkupi ali se pitam zasto Zvezda nije, pa on je nase dete,nas Delija

🇷🇸+🇺🇸 =❤

pre 9 meseci

Los je igrac brat mnogo bolji
N

NN3

pre 9 meseci

Od najboljeg igrača prošle sezone u TSC-u i garantovane Lige Evrope, nazad u drugu ligu.. Neverovatno da se nisu potrudili da ga zadrže, a i on koji ostaje u drugoj ligi..