"Malezija"
"Malezija"

Malezija: Cinkari ko pravi nerede i dobijaš 320 dolara (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.06.13. | 09:37

“Ovo je način da preduzmemo do sada neviđene, ali ubeđen sam, pozitivne mere u prevenciji nasilja na stadionima”, rekao je predsednik FS Malezije Hamidin Mon Amin

MalezijaU Maleziji su se dosetili kako da stanu na kraj sve većim huliganizmom na fudbalskim utakmicama. Polufinali duel između Johora i Pahanga prekinut je zbog masovne tuče na tribinama, što je nateralo Fudbalski savez ove zemlje da ponudi navijačima nagradu koja se ne odbija. Svaka osoba koja prijavi huligane koji eventualno budu pravili nerede na meču finala Kupa Malezije između Kalentana i Johora (29. juna) na „Nacionalnom stadionu“ u Kuala Lumpuru dobiće oko 320 dolara za dobro obavljen posao.
“Ovo je način da preduzmemo do sada neviđene, ali ubeđen sam, pozitivne mere u prevenciji nasilja na stadionima”, rekao je predsednik FS Malezije Hamidin Mon Amin.

Očekuje se da će se na stadionu naći oko 87.000 ljudi, pa je pored redovne policije angažovano i 100 specijalaca. Ukoliko se ponove neredi pitanje je koliko će FS Malezije biti u gubitku?

(FOTO: Action images) 

Izabrane vesti


tagovi

Malezija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara