Antoni Marsijal (Reuters)
Antoni Marsijal (Reuters)

Marsijal saopštio Mančester Junajtedu: Želim da odem

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.12.21. | 10:30

Zna i gde bi voleo da nastavi karijeru

Nekolicina igrača Mančester Junajteda bi ove zime moglo da napusti Old Traford, a prvi među njima je napadač Antoni Marsijal. Nije tajna da je Francuz nezadovoljan ulogom i minutažom u Junajtedu i da je i ranije razmišljao o odlasku ali sada je čvrsto rešio da stavi tačku na karijeru u Mančesteru.

Marsijal je saopštio Ralfu Rangniku i upravi kluba da želi da ode već ove zime.

Izabrane vesti

„Dugo smo razgovarali, objasnio mi je da je ovde već sedam godina i da je sada pravo vreme za promenu sredine. Razumem njegovo razmišljanje ali je bitno da vidimo i kakva je pozicija kluba u celoj priči. Igramo u tri takmičenja u kojima želimo što dalje da doguramo, tu je i pandemija korona virusa, potrebni su nam igrači“, rekao je Rangnik.

Nemac kaže da će se o odlasku Marsijala pregovarati tek kada dođe konkretna ponuda.

„Koliko ja znam, do sada nije stigla nikakva ponuda za njega. I dok je tako, on ostaje kod nas“.

Francuz je došao na Old Traford iz Monaka u septembru 2015. godine kao najskuplji tinejdžer u istoriji kluba. Plaćen je 50.000.000 evra uz tri opcije za bonuse od po 10.000.000 evra. Dve je već ostvario pošto je dao 25 golova za Junajted i i odigrao preko 25 utakmica za reprezentaciju Francuske pa je ukupna suma njegovog transfera na kraju dostigla 70.000.000 evra. Nije ostvario jedino bonus o ulasku na širi spisak kandidata za Zlatnu loptu...

Ipak, u poslednje vreme je pao u drugi plan. U Premijer ligi je samo dva puta bio starter i potpuno je u senci drugih napadača poput Ronalda, Kavanija, Rašforda, Sanča, Grinvuda...

Marsijal je već odlučio i gde bi voleo da ode iz Mančestera. Za njega je zainteresovana Sevilja i on je zainteresovan da kišno Ostrvo zameni sunačnom Andaluzijom. Ali ostaje da Španci izađu sa konkretnom ponudom i dobiju zeleno svetlo Junajteda za transfer. Podsetimo, Marsijal ima ugovor do leta 2024. godine i Mančester Junajted nije pod pritiskom da ga proda.


tagovi

Antoni MarsijalZimski prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara