Metalac predstavio Filipa Stuparevića

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.08.21. | 20:16

Mladi napadač na novom početku...

Najavljeno, potvrđeno, realizovano. Mladi srpski napadač Filip Stuparević (20) predstavljen je na stadionu u Gornjem Milanovcu kao novi igrač Metalca.

Dugo se ovaj transfer kuvao, a kad je pao konačan dogovor između Votforda i našeg superligaša, odnosno kad su Englezi pristali (ili bili primorani) da Stuparevića puste bez obeštećenja, stekli su se uslovi da nekadašnji prvotimac Voždovca stavi paraf na trogodišnji ugovor sa Metalcem.

Izabrane vesti

Povratnik u Premijer ligu držao je Stuparevića na platnom spisku dok je ovaj bio na pozajmici u Voždovcu, ali problem je bio što ga nije redovno plaćao, zbog čega je mladi reprezentativac podneo tužbu FS Engleske. Tek kad je taj proces okončan, stekao je pravo da promeni sredinu.

Podsetimo, Votford je pre dve i po godine platio Filipa Stuparevića čak 2.500.000 evra kao jednog od najtalentovanijih napadača sa ovih prostora, međutim nije mu ukazao šansu. Na kraju, ovaj rođeni Beograđanin odlučio je da napravi korak unazad, praktično da krene od nule u domaćem šampionatu, pokuša da oživi karijeru i obezbedi novi inostrani angažman.

Filip Stuparević je projektovan kao zamena za Prestiža Mubonga, pošto je reprezentativac Konga pre nekoliko dana kompletirao transfer u Abhu iz Saudijske Arabije, vredan 300.000 evra.


tagovi

Filip Stuparevićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara