©Star Sport
©Star Sport

Milan Gajić: Svaki igrač CSKA bi mogao da igra u francuskoj Ligi 1

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.09.22. | 16:52

"Fudbal je sada spoj sreće i rada. Ako dobro trenirate i trudite se , možete da igrate bilo gde", smatra prvotimac moskovskog kluba

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde, a sada prvotimac moskovskog CSKA, Milan Gajić, smatra da bi svaki igrač Armejaca mogao da igra u francuskom prvenstvu.

Gajić je pre Crvene zvezde nosio dres Bordoa, a sada od letos je u glavnom gradu Rusije.

Izabrane vesti

"Ne znam kako da uporedim dva prvenstva. Igrao sam u Francuskoj kao mlađi, a ruska Premijer liga i Liga 1 su potpuno različite vrste šampionata. Svaki naš igrač bi mogao da igra u Francskoj. Ja sam već igrao tamo. Fudbal je sada spoj sreće i rada. Ako dobro trenirate i trudite se , možete da igrate bilo gde. Videli smo transfere iz ruskog prvenstva u Englesku i druge vrhunske lige, sada nikome nije teško da igra u bilo kojoj ligi", rekao je Gajić za porta Sport24.ru.

Gajić je u dosadašnjem toku sezone odigrao 12 utakmica za CSKA i postigao jedan gol, uz jednu asistenciju. CSKA svoj naredni meč igra 28. septembra na svom terenu protiv Sočija u Kupu Rusije.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije stigao je u Moskvu kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa srpskim šampionom. Crveno-beli tokom leta nisu uspeli da pronađu adekvatnu atlternativu na tom mestu u timu, pa u ovom trenutku kao jedinog klasničnog beka imaju Marka Gobeljića, dok je na tom mestu u kvalifikacijama za Ligu šampiona prinudno igrao Strahinja Eraković.


tagovi

Milan Gajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara