Komentari na vest

Milojević zvanično napustio Apolon: Nisam imao izbora…

Z

Zasto

pre 5 meseci

Toliko velicate Milojevica?On je kod nas imao rezultate uz ludu srecu,protiv Krasnodara tamo znamo svi,pojeli nas u gostima i Salcburg,Jang Bojs,Kopenhagen ali smo prolazili na gol u gostima i na promasaje Dabura i sl,zasto posle Zvezde nigde nema uspeha?Ajde odgovor?On kao i Radonjic i nekad Svinjosevic jedino mogu da treniraju Zvezdu i debeli Vuj.Partizan!Milos Milojevic npr mnogo osporavan eno ga trener meseca,sve pobede nize,jbg Saudiska liga ali je jaca od Kiparske
@

@Zasto

pre 5 meseci

Milos Milojevic radi u ligi UAE (Ujedinjeni Arapski Emirati). Koja je sigurno placenije nego kiparska, a da li je kvalitetnija i bolja je diskutabilno. Plus bih da podsetim da isti taj Milos Milojevic je sa Malemom bio uzasno los. Ne pravim sad poredjenje ko je bolji od dva Milojevica, ali je cinjenica da i jedan i drugi imaju svoje pluseve i minuse u inostranim karijerama.

milford

pre 5 meseci

Levi bek Gobelja, desni Zule, stoperi LeTalek i Vujadin i sacuvana mreza na Emiratima. Na prste se mogu nabrojati timovi kojima je to pošlo za rukom od te 2017 godine. A danas primamo 3 komada gde stignemo.
о

окнарб

pre 5 meseci

Да је имао три топ појачања убјеђен сам да би можда побједили Арсенал у Лондону или откинули бод у Напољу.Ако дође вратити Радоњића ,Ђуричића ,двојицу у одбрани,у нападу Бурмаза и страног нападача.Не враћати Бена
p

postic

pre 5 meseci

Ben je zavrsio karijeru zbog povrede
x

xxc

pre 5 meseci

Okreni Bahara,nauci ga bar toliko da zna da lreuzme odgovornost,da se spakuje i da ga nase oci nikada vise ne vide.
G

Gostt......

pre 5 meseci

Strucnjaci zveude plene gde god odu van gran8ca Srbije xaxaxaxa
N

Nemanja30

pre 5 meseci

evo sve stručnjaci Nikolić, Ilić, Krstaja i Savo vode timove u Ligi šampiona... Tužno je navijati za Partizan, znam, ali izdrži, sam si odabrao večito drugog.
G

Gost Djape

pre 5 meseci

Nemojmo da se salimo, covek je stvarno dobar trener, ali za timove koji se brane, i na kontru pokusavaju nesto da usicare. Secam se Zvezdinih evropskih utakmica pod njegovom komando, vise srece nego pameti, svaku utakmicu samo sto mi cuka nije otkazala. Mozda se covek promenuo, nisam posle pratio njegov rad. Ne potcenjujem coveka, ali mislim da nije za nas.
c

cinjenica

pre 5 meseci

Nema sreci zvezde dok zvezdu komentarisu lazni navijaci zvezde tipa caleBpravi i iz sljivika i slicni botovi koji rade namerno protiv interesa zvezde
Z

ZA SELEKTORA

pre 5 meseci

Umesto menadzera piksija.
b

bolje da

pre 5 meseci

da li soavaju mirno Anceleti..Gvatdiola..Inzagi..ovakve rezultate na kipru ne bi imao ni Savo Milosevic
k

kojotski

pre 5 meseci

Spavaš li mirno Bahare?
p

podesen

pre 5 meseci

Dobar strucnjak dosao zadjeg dana avgusta,otisao 7.decembra,magija.
n

ne voli

pre 5 meseci

ne voli zimu bez snega..da je u Rusiji gde veje ili sad bi ostao..alergican na morsku so
M

Milan12346

pre 5 meseci

Pa tebi da dodje ne znam kakvo ime..ili kakav trener ti bi mu manu nasao..
?

??

pre 5 meseci

Da su pametni ovi iz cukarickog da ga dovedu i daju mu odresene ruke. Mozda ga tsc dovede ako im ode lazetic.
M

Milan12346

pre 5 meseci

Tako je..bio bi pravi potez..mogao bi se umijesati izmedju ovih sto sve znaju i sve mogu..a rezultati...prosjek..
Г

ГостГост

pre 5 meseci

Сви који причају како се код Милојевића игра декадентан фудбал му суде на основу утакмица где је игра против вишеструко јачих противника. Салцбург је оне године био звер од екипе, сви спомињу Крстичића и Павкова, а заборавили су измену већ у 30 и неком минуту кад је Симића заменио Јованчићем да стабилизује везни ред. Човек је наш најбољи тактичар. Зна да заустави противникову игру и сакрије мане своје екипе. Наравно није савршен, али би могао и у лигама петице да води екипе из доњег дела табеле. Поготово у Италији.
л

лиге петице???

pre 5 meseci

као што је Деки водио Сампдорију,па их закопао за наредних 5 година...
G

Gost999

pre 5 meseci

Sampdorija je samu sebe zakopala, Deki je tu samo kolateralna steta. Propali su oni bili i pre nego sto je on otisao tamo.
Б

Бошко Ђуровски

pre 5 meseci

е па нећеш преко реда....
j

jdjdj

pre 5 meseci

Sad ce kidare da se upale da se vrati u zvezdu
C

CaleB pravi

pre 5 meseci

Sva sreca pa su se u Zvezdinoj upravi "opametili", pa su rekli da nemaju nameru da ga vracaju...Zvezda mora da napreduje, a ne da tapka u mestu. Vladan je forsirao jako dekadentan fudbal, i to su u upravi shvatili. Inace, Bahar je bivsi, bez obzira na ishod derbija. Svi mediji jos od jutros bruje o tome, ali Mozzart ocigledno "spava". Na Baharovo mesto dolazi Buvac.
B

Br1

pre 5 meseci

Ili Mocart zna nesto sto drugi ne znaju. Rusi su demantovali to za Buvaca, a i kao, da je dolazio dosao bi da bude direktor, ne trener
F

Fußballspieler

pre 5 meseci

Iskreno bih voleo da je tačno to za Buvača i da će proraditi ta veza iz Republike Srpske Marin-Buvač. Nesumnjivo se radi o čoveku koji mnogo zna o fudbalu i to onom modernom i vrhunskom kome Zvezda teži jer je godinama bio “mozak” jednom od najboljih trenera današnjice. Pitanje je kako bi se uklopio sa igračima, kakvim bi sastavom raspolagao i koliko bi ga Terzić pustio da radi na miru i samostalno. Iskreno bih voleo Buvača da vidim na mestu trenera Zvezde ili kao selektora reprezentacije ako čovek ima motiva da u 62 godine krene u prvi samostalni rad!
@

@Fußballspieler

pre 5 meseci

Sa 62 godine da pocne trenersku karijeru? I to bas kod nas? Neka fala.. Covek je bio odlican pomocni trener i to je to..ne viidim razlog sto bi uopste dolazio u obzir za glavnog kad se nikad time nije baviio.
Š

Šefe

pre 5 meseci

Dobrodošao nazad u Zvezdu!
G

Gers

pre 5 meseci

Sto se mene tice najbolji srpski trener
T

Top Gun

pre 5 meseci

V L A D I M I R I V I Ć
K

Kon

pre 5 meseci

Sigurno, ako ne i najbolji Evropski trener svih vremena, S, Arabija, Grčka, Kipar, vrhunski rezultati govore.