Miloš Milanović sudi Kup derbi!

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.04.24. | 09:52

Arbitar iz Ćuprije dobio poverenje Sudijske komisije FSS

Duel između Crvene zvezde i Partizana, u okviru polufinala Kupa Srbije (sreda, 19 časova) sudiće Miloš Milanović, odlučila je Sudijska komisija FSS.

Sudija iz Ćuprije, sa znakom FIFA, neće biti debitant u najvećoj utakmici srpskog fudbala, pošto je sudio i duel u finalu Kupa pre dve sezone, kada je Crvena zvezda pobedila golom Aleksandra Kataija u finišu meča.

Izabrane vesti

Ove sezone Miloš Milanović je sudio 16 mečeva Mozzaqrt Bet Superlige. Delio je pravdu crno-belima četiri puta, počev od gostovanja u Novom Sadu 6. avgusta kada je tim Igora Duljaja slavio sa 2:0. Kasnije je sudio na mečevima Partizana protiv lučanske Mladosti (2:0), Vojvodine i na kraju u Surdulici.

Tri puta je Miloš Milanović bio akter Zvezdinih prvenstvenih mečeva u ovoj sezoni. Nije doneo sreću crveno-belima na Banovom brdu, kada je ekipa Baraka Bahara doživela drugi poraz u Mozzart Bet Superligi (3:2). Kasnije je sa njim na terenu Zvezda slavila protiv lučanske Mladosti (3:1) i IMT-a (2:0).

U tekućoj takmičarskoj godini sudija iz Ćuprije je bio akter mečeva na međunarodnoj sceni. Sudio je kvalifikacije za Ligu Konferencija, odnosno duele između Tobola i Bazela, te Klub Briža i Akurejrija.


tagovi

Sudijska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara