Nemanja Nikolić (©Starsport)
Nemanja Nikolić (©Starsport)

Vojvodina zvala Nemanju Nikolića

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.06.22. | 09:18

Novosađani imaju ambiciozne planove za narednu sezonu

Prošle sezone 11 golova u dresu Spartaka, a ovog leta čisti papiri da potraži ugovor na drugome mestu. Ne mora da znači i potpuno nepoznatom, jer je prema informacijama Mozzart Sporta Vojvodina rada da Nemanju Nikolića vrati u Novi Sad.

Bivši napadač Partizana je na Karađorđu igrao u sezoni 2019/2020 kada je kao pozajmljeni fudbaler crno-belih na 11 utakmica postigao tri i namestio još tri gola. Zatim je se vratio u Spartak, pa išao u Saudijsku Arabiju, Kazahstan i opet Suboticu da bi sada počeo još jednu potragu za angažmanom.

Izabrane vesti

Izbora ima, jer Vojvodina nije jedina koja se okomila na 29-godišnjeg napadača. Prema našim informacijama interesuje se i Maribor, koji će posle osvojene šampionske titule ostati bez najboljeg strelca Ognjena Mudrinskog, koga Celje želi da učini najplaćenijim fudbalerom Slovenije.

Maribor ima toj ponudi ne može da parira, jer finansijski ne stoji najbolje pa mu je tako Čukarički uzeo i Đorđa Ivanovića. Vojvodina dakle ima svoje šanse. Novi predsednik Dragoljub Zbiljić želi da Novosađane vrati u Evropu. Kormilo je već poverio proverenom treneru Milanu Rastavcu, na mesto sportskog direktora promovisao Marka Jovanovića, nekada zaposlenog u Radničkom iz Niša.

Ali tek se čekaju ona najznačajnija pojačanaja – na terenu. Za sada, zna se samo da će šansu dobiti Milan Vidakov, prošle sezone na pozajmici u ekipi Mladost GAT izborio se za status najboljeg strelca Prve lige Srbije, dok će na pripreme krenuti i momci koji su sa U17 reprezentacijom Srbije igrali Evropsko prvenstvo u Izraelu, među njima se svakako ističe najefikasniji igrač turnira – Jovan Milošević. Novi ugovori potpisani su i sa Markom Bjekovićem i Mihajlom Neškovićem, ali Novi Sad još čeka neka bombastična imena da odjeknu.



tagovi

Nemanja NikolićMaribor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara