Komentari na vest

Moje ime je Sebastijan Henes i ja sam trener

B

Brko

pre oko 1 mesec

Iako nisam njihov navijač, sanjam o tome da neko preuzme i ovako stvori lijepu priču od Dinamo Dresdena. Priču poput Stuttgartove ili još bolje Union Berlina. Dinamo ima sjajne navijače i divan grad. Imali bi i lokalnog rivala, Leipzig. Bundesliga bi bila mnogo bogatija sa njima nego sa ovom hrpom bavarakih klubova. Jedan Mainz, recimo, bori se za opstanak a rijetko kad rasprodat stadion.
I

Ivica1708

pre oko 1 mesec

Dobar tekst, ima par gresaka. Keln u je trebala pobeda 2022. za Evropu. Nibelu je igra nogom jedna od slabijih strana, da ne kazem katastrofalan. I ako vec pisete imena kako se izgovaraju ili ti po naški nije FiHrih nego Firih. A igra uzivo im je jos bolja, pravo uzivanje, atmosfera na stadionu je trenutno FENOMENALNA.
T

Tijani Babangida

pre oko 1 mesec

Odličan tekst! Treba nam više ovakvih članaka! Već je postalo dosadno čitati svakog dana o Milojeviću, Duljaju, sudijama, Pavloviću... Drago mi je da je Bundes liga počela da se diže po kvalitetu, dok je La Liga krenula da pada zbog krize Barselone, Sevilje, Viljareala i Valensije. Konačno je i Bajern dobio pravu konkurenciju, makar ove sezone - tu su sada Bajer, Štutgart, Lajpcig i Borusija. Kada bi se i Hamburg i Šalke vratili na nekadašnji nivo, možda bi konačno bio razbijen monopol Bavaraca. Na žalost, na leto će timovi iz Premijer lige, a i Bajern, očerupati gore pomenute i onda kreću opet iz početka, da bi za koju godinu neko od njih možda napravio iznenađenje.
N

Nikad

pre oko 1 mesec

Slabija spanska liga sa 3 tima u 1/4 finalu ls. Jos ako real izbaci siti hehhe
G

GostGG3+

pre oko 1 mesec

Alal vera, nema sta, radi sjajan posao. Bog zna kolko put sam igrao na njih i uvek ispostovali, sjajno igraju
S

Srecko Sojic

pre oko 1 mesec

Poznajem veoma dobro obitelj Stiler. Angelov otac Matijas je trener. Sto se tice te kombinacije Henes-Stiler vuce se iz privatni druzenja. Angelo je dobar igrac ali daleko od svetske klase. Mada po recima Matijasa, Njukastelovi emisari su vec bili kuci da vide kakava je mogucnost transfera na leto. Eto i od mene jedna „ekskluziva“ :)
I

Ivica1708

pre oko 1 mesec

Angelo uopste nije daleko od vrhunskog igraca. Niti jedan igrac ga ove sezone nije nadigrao. Da dodam samo da je on jedan od najzasluzniji za ovaj rezultat ako ne i najzasluzniji.
S

Srecko Sojic

pre oko 1 mesec

@ivica , slazem se da je veoma bitan ali da je najbitniji tesko. Vukao ga Henes u amaterima Bajerna, cim je preuzeo Hofenhajm doveo ga i sada u Svabe. Znaci njegov je igrac slicno kao i Esien ili Matic za Murinja. Ne kazem da su losi ali daleko su od svjetski klasa. Angelo ima dobru levu nogu i pregled igre ali fali mu brzina, duel igra, poneki i dribling i slicno. Nadam se iskreno zbog njih svih da ce uspeti i biti nesto kao Kros jer mu ponajvise i slici po stilu igre.