Komentari na vest

Možda je tinejdžer Ibra odbio probu kod Vengera, ali je Runi sa 14 godina o'ladio ser Aleksa

W

WanBi

pre oko 2 godine

Mislim da ce biti vrhunski trener.Pametno je postupio sto nije prihvatio da bude trener Evertona,samo bi osecao preveliki pritisak,a mlad je trener.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Meni je Runi bio malo više precenjen.Nije bio loš ne kažem meni nije bio svetska klasa.
s

sve sve

pre oko 2 godine

ali da je runi precenjen,Pogledaj koje rekorde drzi i gde i shvatices da je tesko podcenjen.Veci je od mnogih igraca koji se vode kao igraci samo na papiru tipa nejmar i kompanija
V

Vidara

pre oko 2 godine

Ne radjaju se vise takvi igraci. Pitbull u svakom smislu te reci.
G

Gost090

pre oko 2 godine

white pele
I

I

pre oko 2 godine

Posle Anrija, za mene najveca ikona Premijer lige. Kakav fudbalski osecaj. Nizak, zdepast, trom, bucmast, ni po cemu ne lici na vrhunskog sportistu, a ono je radio. Urodjeno. Da je on imao Anrijeve fizikalije, onu visinu i brzinu, bio bi najbolji igrac ikad.
2

2342342

pre oko 2 godine

pa svakako je i takav pravio show. kakvu bombu je imao,uzivao sam da ga gledam. svaki gol koji je dao maltene je umetnost ili iz besa. raspali po lopti al iz dushe i ona u rashlje. tek makazice protiv Cityja je nesto neprevazidjeno.i pritom ogroman naboj bio pre utakmice,bas se secam svega toga. najjace utakmice je sam resavao.i nije se libio da je opali i sa 35 m .sada vise nemas na prste da nabrojis igrace koji dobace do gola odatle.ranije u svakom timu najmanje po 2. Roberto Carlos, Riise, Branco, Ronie iz Herte, Oliseh,Haman,Xabi Ernandez,Scholes,i dosta ih ima..aj sad mi nabroj samo 2 osim De Brujnea???