Damjanović protiv Aganspahića iz Novog Pazara (© Star sport)
Damjanović protiv Aganspahića iz Novog Pazara (© Star sport)

Može li TSC da se probudi u gostima? Čuka je u naletu...

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.04.21. | 12:35

„Ali, idemo na pobedu“, uverava Slavko Damjanović

Čukarički sjajan u poslednje vreme (tri vezane pobede) i dovoljno siguran na svom terenu (bez poraza od poslednjeg oktobarskog dana). TSC neuverljiv van Sente (sa prethodna četiri gostovanja doneo samo dva boda). A opet, Brđani su trenutni vlasnici evorpske ulaznice, Palančani tim koji nas je letos predstavljao u kvalifikacijama za Ligu Evrope, zbog čega se očekuje zanimljiv fudbal u 31. kolu Superlige (subota, 19 časova).

Sastav Mladena Krstajića dolazi na Banovo brdo, rešen da popravi utisak iz Novog Pazara, gde je poražen (1:2).

Izabrane vesti

Biće nam ovo treća utakmica u sedam dana, Čukarički je pokazao kvalitet odličnim rezultatima i pozicijom na tabeli“, rekao je Dušan Bajić, prvi Krstajićev saradnik u stručnom štabu TSC-a.

Superliga Srbije, subota, 19.00: (1,75) Čukarički (3,60) TSC (4,90)

Gosti nemaju kadrovskih problema, ali je startnih 11 podložno promenama, pre svega zbog činjenice da je ekipa igrala dve utakmice posle reprezentativne pauze, u razmaku od samo nekoliko dana.

Imali smo četiri dana da se odmorimo i spremimo za sutrašnju izuzetno tešku utakmicu sa Čukaričkim. Brđani imaju odličan tim, prethodni mečevi sa njima bili su izuzetno teški i tvrdi. U tim duelima pobeđuje ekipa koja napravi manje grešaka. Mi i sutra idemo na pobedu i nadam se da ćemo to uspeti da ostvarimo“, napomenuo je kapiten Saša Tomanović.

U Pazaru je prvi put strelac za TSC bio Slavko Damjanović. Njemu davanje golova nije u opisu posla, jer je pre svega defanzivac, fokusiran da u subotu zaustavi Čukinu navalu, predvođenu Đorđem Jovanovićem.

Čukarički je u ozbiljnom naletu, igra dobar fudbal. U pitanju je mlada i talentovana ekipa, sa nekoliko dobrih pojedinaca. Njihovi rezultati sve govore. Mi ćemo izaći da igramo kao i do sada, ići ćemo na pobedu. Iskreno se nadam da ćemo ta tri boda doneti kući“, završio je Damjanović.


tagovi

TSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara