Mozzart avion puniji za još jednog putnika: Na Srbija – Brazil ide i Dejan Parmak

Vreme čitanja: 3min | sre. 27.04.22. | 15:45

Pančevac nije ni znao da je dobio dok mu nismo javili

Pet parova i ukupna pogođena nkvota 810,26 su bili dovoljni Dejanu Parmaku (49) iz Pančeva da rezerviše 26. od 122 mesta u Mozzart avionu za Katar.

Dobar dan, Dejane. Čestitamo. Idete u Katar

Izabrane vesti

Stvarno? Dobio sam putovanje?“, iznenađeno je sa druge strane žice pitao gospodin Parmak.

Stvarno. Juče ste pogodili najveći kvotu od svih Mozzart igrača i obezbedili put na prvu utakmicu naše reprezentacije u grupnoj fazi Mundijala protiv Brazila u Lusailu 24. novembra.

"Pa lepo... Ne znam šta da kažem stvarno. Sad mi to sve deluje nekako daleko, ne mogu još da razmišljam o tome. Naravno, voleo bih da odem na utakmicu. Nisam do sada gledao našu reprezentaciju negde u inostranstvu“.

Jeste li jurili najveću kvotu ili je ovo bio neki redovni dnevni tiket?

„Iskreno, nisam jurio. Samo sam stavio šta je bilo da se igra. Nije mi baš put u Katar bio konačan cilj“.

Tiket je uplaćen juče u Pančevu malo posle 17.00 časova, a na njemu se našao blokbaster Lige šampiona između Mančester Sitija i Real Madrida te nekoliko niželigaških engleskih utakmicu. Pogodio je Dejan da će na Etihadu prvo poluvreme doći GG. Uzdao se u Realove lude utakmice ovog proleća...

„Reklo bi se očekivano. Mada, moglo je da se završi i bez gola Reala ali je Benzema spasao stvar“.

Naša su se tu i dva iksa i dva prelaza iz engleskih nižih liga.

„Iskreno, ne igram te niže Engleze ali kada nema šta da se stavi na tiketi, dobri su i oni. Omiljena igra mi je da gađam ikseve i GG. Eto, pogodio sam dodatno i neke prelaze“.

Da bi se učestvovalo u takmičenju potrebno je uplatiti najmanje 50 dinara na tiket. Najbolji svakog dana obezbeđuje mesto u avionu, samim tim i na stadionu Lusail u Dohi, gde će se 24. novembra igrati prvi meč Grupe G, Srbija – Brazil.

Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg useha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ REPREZENTACIJE SRBIJE na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

Takmičenje se održava u dve etape u periodima od 1. 4. do 31. 5.2022. i od 1. 9. do 31. 10. 2022. Tu je još 96 prilika da bukirate svoje mesto u Mozzart avionu. SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Već danas na talonu je još jedno mesto.

Možda bude baš tvoje!

Budi pobednik!



tagovi

Budi pobednikpogodi najveću kvotusportsko klađenjeMozzartKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara