Komentari na vest

Mozzart Bet Superliga kroz brojke: Po čemu je TSC najbolji na svetu, a šta Zvezda nije doživela tri godine

V

Vremeplov FK Radnički

pre oko 1 mesec

Čudite se što CZ nije imala isključenog fudbalera tri sezone?! Nema svrhe isključivati ih...Zaigrali bi već u sledećem kolu, kao Kanga sa 4 žuta kartona na Čairu. Jer su tako u mogućnosti.
R

Rekorderi

pre oko 1 mesec

A znate li da je ovo cak SEDMA godina za redom kako mali jsd klub titule video nije,a da stvar bude jos gora 20 godina igrali nisu u Ligi Sampiona,to je najveci negativan rekord od kad se igra fudbal u celoj evropi bez konkurencije!
V

Vratolom

pre oko 1 mesec

Tema nije JSD, niti Zvezda. Na kraju krajeva, titula u ovoj ligi vredi koliko i kesica bombona, znaci nista. Nisam navijac niti jednog od blizanaca.
L

LFCC

pre oko 1 mesec

"znate li da je ovo treći uzastopni šampionat Srbije u kojem fudbaleri Crvene zvezde nisu dobili niti jedan crveni karton?" Srpski fudbal u jednoj recenici!
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

A za sta da dobiju crveni? Zvezda generalno ne igra prljavo, cak i vecina zutih su takticki. Sa druge strane, Partizan u proseku zasluzi 2 crvena i 5 zutih po utakmici, a dobije 3-4 zuta. To je prava slika naseg fudbala.
B

Bibop

pre oko 1 mesec

Stvarno neverovatno ,nerealno i zalosno...A bilo je situacija za crveni na pretek,jad i beda! Ovo nije bilo ni u istocnoj nemackoj na čelu sa štazijem i večitim prvakom dinamom iz berlina...
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

@Bibop - navedi jednu realnu situaciju za crveni karton. Mislim realnu, a ne sta biste vi Grobari voleli da bude crveni
B

Bibop

pre oko 1 mesec

U zadnjoj utakmici protiv Radnickog Mijailovic sa ledja odvalio čoveka,nikom nista...Arena ne reprizira,nema u hajlatsima,svi se prave moše...Eto ti primer iz poslednje utakmice
V

Veliki Krki

pre oko 1 mesec

A što ne napravite kako bi izgledala tabela da nije sviran ni jedan penal?
S

SULTANAT

pre oko 1 mesec

Da li je svetski rekord to što je za Zvezdu na 3 teška meča pred derbi svirano 5 penala?
P

Penaltizan

pre oko 1 mesec

A da li je svetski rekord sto su sudije u prvom delu prvenstva penaltizanu svirali cak 14 penala na 15 uzastopnih utakmica,tako nesto vidjeno nije u istoriji fudbala!
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

A je l neki penal nije bio?
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Kad se uzme podatak da je Partizan imao najvise preokreta, sve je jasno, kao i broj golova u nadoknadi. Da su uzeli jos jedan parametar, a to je broj najvise odigranih minuta, i tu bi Partizan bio prvi, zato su stalno umorni. Svaka utakmica se igra dok oni ne daju gol da pobede ili da se spasu poraza.
D

Drndo

pre oko 1 mesec

Fudbal je igra u kojoj je sampion ekipa koja na kraju prvenstva bude prva. I u redu je voditi neke statistike tipa najboljeg strelca,najkorisnijeg igraca i slicno ali ovo baljezganje je bezveze. Koga bre briga ko je izveo najvise kornera,ko ima najvise mrkih pogleda,koji trener je najvise vode popio itd.
S

Smajkijaja

pre oko 1 mesec

Pa magarce, ko te tera da citas
A

Ararat

pre oko 1 mesec

Ima ljudi koje to zanima. I ovako je nasa takozvana liga namestena 30 i kusur godina u korist Zvezde i Partizana koje drzava gura, pa je ljudima i to postalo dosadno.
v

vroom

pre oko 1 mesec

Da si pokazao malo veci entuzijazam ptema citanju, ne bi stao u trecem razredu osnovne...
N

Nije tacno

pre oko 1 mesec

Vojvodina je vodila 2:1 protiv Tac-a ove sezone u Topoli.
C

Cccc

pre oko 1 mesec

Da kuci, al u tekstu pise u GOSTIMA kada igra Tsc
T

Trulex

pre oko 1 mesec

Bravo za clanak. Konacno da procitam clanak gde rezimski blianci nisu u prvom planu.