Timo Verner (©Reuters)
Timo Verner (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: RB Lajpcig, Napoli i Valensija

Vreme čitanja: 3min | sub. 11.03.23. | 10:51

Nigde nećete naći veće

Subota je, obično, dan idealan da ga provedete odmarajući, u krugu porodice i prijatelja. A zašto da ne, i uz malo kvalitetnog fudbala.

Kladionica Mozzart vam je omogućila idealnu priliku da malo i zaradite. Bukmejkeri su pripremili posebno iznenađenje za tri kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu.

Izabrane vesti

Zato, za vaše tikete najisplativije opcije su jedinica u bundesligaškom okršaju RB Lajpciga protiv Menhengladbaha, potom kec na Napoli u sudaru sa Atalantom u Seriji A, kao i kec na Valensiju protiv Osasune u sklopu Primere. Susrete italijanskog i španskog prvenstva možete da gledate u direktnom prenosu sa sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

RB LAJPCIG - MENHENGLADBAH (SUBOTA, 15.30), KEC 1,48

RB Lajpcig je u prošlom kolu otišao u goste svom konkurentu u borbi za najviša mesta Borusiji iz Dortmunda i nije uspeo da izvuče barem remi (1:2). Ipak, tim Marka Rozea je na kraju imao mnogo šansi, ali je realizacija zakazala. Bikovi su četvrtoplasirani u Bundesligi sa 42 boda, sedam manje od lidera, ali petoplasirani Frajburg ima isto toliko poena. Menhengladbah nastavlja da pokazuje nestabilan fudbal, ali do sada uspeva da ostane u prvih deset na tabeli. Ipak, rastojanje do zone evropskih pozicija se sve više povećava i već iznosi devet bodova, što ne uliva optimizam u pulene Danijela Farkea. Ždrepci su pobedili samo jednom u poslednjih pet kola, a prošlog vikenda su sa Frajburgom odigrali meč bez pogodaka.

-----------------

Novo kolo, nova sreća i nova šansa za vredne nagrade. Pred vama je deset pitanja, a glavna nagrada je 200.000 dinara. Opširnije OVDE.

----------------

NAPOLI - ATALANTA (SUBOTA, 18.00), KEC 1,75

Napoli je definitivno bio među kandidatima za skudeto pre početka sezone, ali nije bio izrazit favorit za titulu. Ipak, tim Lučana Spaletija je već u prvim rundama stekao odličnu formu i dugo nije usporavao. Trenutno Napoli vodi na tabeli sa 15 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Inter, treći Lacio već ima 17 bodova zaostatka. Napolitanci su u prošlom kolu pružili mali prizvuk intrige, izgubivši od Lacija sa 1:0. Atalanta je verovatno očekivala da će na kraju šampionata da završi među četiri najbolja. Tim Đanpjera Gasperinija je na startu izgledao dostojanstveno, ali je onda nastupio pad, koji je već tradicionalan za Bergamaske, i oni još ne mogu u potpunosti da se izvuku. Na osnovu rezultata od 25 mečeva Atalanta zauzima tek šestu poziciju sa 42 boda, pet koraka daleko od karte za Ligu šampiona. Atalanta je u prošlom kolu odigrala nerešeno bez golova sa Udinezeom i tako nije uspela da dobije treći meč zaredom.

VALENSIJA - OSASUNA (SUBOTA, 21.00), KEC 2,25

Valensija je ostvarila samo jednu pobedu u poslednjih 11 mečeva i udaljena je dva boda od zone ispadanja. Ruben Baraha je okrivio svoj tim za strašnu završnicu meča protiv Barse, koja je dovela do poraza. Posle 24 kola aktuelnog šampionata, Slepi miševi imaju šest pobeda i ukupno 23 boda, i zauzimaju 19. poziciju. Samo tri tima iz Primere imaju bolji učinak u odbrani od Osasune. Gosti uživaju u putovanjima na istok Španije i imaju prilično dobar rekord od samo jednog poraza u poslednjih osam gostujućih mečeva protiv timova iz Valensije. Osasuna je do saad ostvarila devet pobeda i sedam remija, i sa 34 boda je na osmoj poziciji.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara