"Fudbaleri Hajduka iz Beške"
"Fudbaleri Hajduka iz Beške"

MOZZART obukao fudbalere Hajduka

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.10.17. | 10:53

Hajduk iz Beške dobio novu opremu u akciji „Novi dresovi za nove šampione“

Fudbaleri Hajduka iz Beške

Ovog vikenda u Vojvodini se igrao odličan fudbal! Jedni od aktera bili su i fudbaleri Hajduka iz Beške, koji su pored dobre partije imali i premijeru novih dresova uz podršku akcije kompanije MOZZART „Novi dresovi za nove šampione“. Susret u Novom Sadu sa ekipom Borca završen je s rezultatom 2:1.

Izabrane vesti

FK Hajduk osnovan je 26. juna 1926. godine, a prva fudbalska utakmica u Beški odigrana je tri dana kasnije sa Stražilovom iz Sremskih Karlovaca. Do Drugog svetskog rata klub je igrao samo prijateljske utakmice. Najveći uspeh u istoriji ostvaren je u sezoni 1976/1977, bez poraza obezbeđena je liderska pozicija u Novosadskoj ligi, zatim i plasman u Vojvođansku ligu.

Nakon nekoliko sezona uspona i padova, od Druge sremske lige - grupa Istok do druge vojvođanske lige - Јug, FK Hajduk se trenutno takmiči u četvrtom rangu takmičenja, Vojvođanska liga - Jug.

FK Hajduk Beška

„Izražavam divljenje kompaniji MOZZART, koja je u ovim teškim vremenima našla način da svojim donacijama pomogne klubove u manjim sredinama. Klub se većim delom finansira iz lokalne samouprave, a neophodna dodatna sredstva obezbeđuju pojedinci iz našeg mesta koji vole klub. Samim tim donacija kompanije MOZZART još više dobija na značaju“, istakao je predsednik FK Hajduk Beška, Nemanja Dedeić, a potom dodao i plan kluba za predstojeći period kluba:

„Pre svega želimo da sačuvamo ekipu na okupu i uz nekoliko pojačanja u zimskom prelaznom roku, ostvarimo cilj, a to je gornji dom tabele. U naredne dve godine klub će uložiti velike napore da ekipa bude konstantna i da se kvalifikujemo u Srpsku ligu grupa Vojvodina“, rekao je Dedeić.

Akcija „Novi dresovi za nove šampione“ pokrenuta je u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicama, razvoja lokalnih sportskih klubova i podrške talentima. Kompanija MOZZART je do sada sportsku opremu obezbedila za više od 30 klubova, a akcija podrške klubovima se nastavlja širom naše zemlje u cilju ostvarivanja najboljih rezultata.


tagovi

deo tvog životaMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara