Rodri slavi pogodak (©Reuters)
Rodri slavi pogodak (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Mančester Siti 1,32, Atletiko Madrid 1,65, PSV 2,15, Atalanta 2,15

Vreme čitanja: 3min | ned. 03.03.24. | 10:51

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su kečevi na Mančester Siti protiv Mančester Junajteda u derbiju Premijer lige, zatim na Atletiko Madrid spram Betisa u Primeri, na PSV u derbiju Eredivizije sa Fajenordom, odnosno jedinica na Atalantu protiv Bolonje u sklopu Serije A. Susrete šampionata Španije i Italije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

U poslednja tri kola Premijer lige Građani nisu bili zadovoljni učinkom, postigavši po jedan gol, što je nekarakteristično za tim Pepa Gvardiole. Najpre je Mančester Siti remizirao u utakmici sa Čelsijem 1:1, a potom je izborio dve minimalne pobede nad Brentfordom i Bornmutom. Ove nedelje tim se probio četvrtfinale FA kupa savladavši Luton sa 6:2. Na tabeli, Siti juri Liverpul, koji je teško dobio svoj meč 27. kola, ali je ipak pobedio Notingem Forest. Zaostatak je sada četiri boda i danas nema mesta grešci u derbiju Mančestera. Pobednički niz Masnčester Junajteda od četiri meča u Premijer ligi prekinut je u prošlom kolu. Crveni đavoli su na svom terenu pretrpeli senzacionalan poraz od Fulama od 1:2. Na tabeli, tim je sada na šestom mestu i zaostaje šest bodova za petoplasiranim Totenhemom. Ove nedelje, Junajted je uspešno prošao fazu osmine finala FA kupa, kada je bio bolji od Notingem Forest minimalnim rezultatom 1:0.

ATLETIKO MADRID - BETIS (NEDELJA, 16.15), KEC 1,65

Atletiko Madrid je produžio svoju nedavnu lošu formu tako što je u četvrtak ispao iz Kupa kralja, izgubivši sa 0:4 u dve utakmice od Bilbaa. Sada je iza pulena Dijega Simeonea samo jedna pobeda u sedam takmičarskih mečeva. U prošlom kolu Primere Atleti je igrao nerešeno 2:2 na gostovanju Almeriji, što je bio njegov treći kiks u poslednja četiri prvenstvena meča. Atletiko je i dalje na četvrtom mestu Primere, ali ima samo tri boda više od Bilbaa. S druge strane, u Betisu mogu da sanjaju o plasmanu u Ligu šampiona, jer su deset koraka iz Atletika. Ipak, Betis je stigao do najboljih šest zahvaljujući važnoj pobedi kod kuće nad Bilbaom od 3:1. Betis je samo jednom poražen na sedam prethodnih sukoba na svim frontovima.

PSV - FAJENORD (NEDELJA, 14.30), KEC 2,15

PSV je skoro besprekoran ove sezone u Erediviziji. Tim Petera Boša je poveo od uvodnih rundi sezone i stvorio je ozbiljno vođstvo. U ovom trenutku, Filipsovci imaju 10 bodova prednosti od drugoplasiranog Fajenorda, dok je trećeplasirani Tvente već na 15 poena daleko, odigravši meč više. PSV je neporažen u ligi u dosadašnjih 23 susreta, sa 21 pobedom i dva remija. U prošlom kolu tim iz Ajndhovena je bio bolji od Zvolea na strani sa 7:1. Fajenord je verovatno očekivao da će odbraniti titulu, i tim Arnea Slota je u celini imao dobar start. Ipak, posle nekoliko kikseva PSV se udaljio na 10 bodova i sastavu iz Roterdama ostaju minimalne šanse za osvajanje šampionata, mada međusobni meč može da unese malo drame.

ATALANTA - BOLONJA (NEDELJA, 18.00), KEC 2,15

Atalanta igra sezonu na visokom nivou. Ekipa iz bergama se bori za plasman u Ligu šampiona. Trenutno je Boginja šesta na tabeli Serije A i samo dva boda zaostaje za četvrtoplasiranom Bolonjom, sa kojom se sada sukobljava. Atalanta je u prošlom kolu izgubila sa 0:4 od Intera, prekinuvši niz od 10 mečeva bez poraza na svim turnirima. Bolonja je jedno od glavnih otkrića tekuće sezone u Seriji A. Tim trenera Tijaga Mote ozbiljno se bori za mesto među najbolja četiri. Rosoblu je do sada bio uspešan u ovoj borbi, zauzimajući četvrto mesto na tabeli, ali sada ga čeka težak zadatak, jer gostuje Atalanti koja ima dva poena manje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Man. Siti
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara