Mozzartov avion za Katar dobio novog putnika: Golovima do puta iz snova i bodrenja Srbije u Dohi

Vreme čitanja: 3min | sre. 13.04.22. | 16:07

Miroslav Đorđević pogodio kvotu 2.594 i rezervisao svoje mesto na velelepnom Lusail stadionu

Srbija na startu Mundijala igra protiv Brazila 24. novembra, a na stadionu Lusail naći će se i 122 putnika iz Mozzartovog aviona. Iz dana u dan Mozzartov avion za Katar je sve puniji, a 12. karta otišla je u ruke Miroslavu Đorđeviću iz Vranja, koji je sastavio tiket od 15 parova i pogodio najveću kvotu.

Najvažniji fudbalski planetarni događaj dostupan je i Mozzartovim igračima, svakoga dana nadmeću se za mesto u Mozzartovom avionu i priliku da bodre reprezentaciju Srbije protiv Brazila na velelepnom Lusail stadionu.

Izabrane vesti

Šansu da se nađe u Mozzartovom avionu 12. Dana iskoristio je Miroslav Đorđević iz Vranja, tiketom od 15 parova koji smo vam predstavili u „LUDOM TIKETU“ došao je do puta u Katar i ulaznice za utakmicu Orlova.

Nije u prvom trenutku bio svestan naš kladilac nagrade.

„Da putujem u Dohu na Svetsko prvenstvo? Nije neka šala?“, iznenađeno je upitao Miroslav.

Za pogođenu najveću kvotu i dobitni tiket jeste znao, ali ne i šta ona donosi od početka aprila.

„Lep je osećaj, šta drugo da kažem. Zaista se nisam nadao ovome. Ne putujem, nisam gledao reprezentaciju Srbije van zemlje, videćemo hoću li i sada, iako sam dobio nagradu. Imam lepih godina, možda i ustupim mesto, ako je moguće“.

Miroslav Đorđević zaokružio je kvotu 2.594,84, a najveća pojedinačna iznosila je 2,40 na kombinaciju 1X&3+ za meč Mamelodi – Golden Arous.

„Stari sam ja igrač, dug niz godina se kladim. Igrao sam i sportsku prognozu, sreću u sportu iskušavam sigurno 40 godina. Bilo je različitih perioda, nekada sam gađao određene stvari, nekada kako mi dođe. Bitno je da dolazi. Ne postoji neka posebna igra. Eto, sada malo više gađam golove, i na ovom dobitnom tiketu sam najviše njih gađao“, kaže kroz osmeh 12. srećni dobitnik.

Da bi se učestvovalo u takmičenju potrebno je uplatiti najmanje 50 dinara na tiket. Najbolji svakog dana obezbeđuje mesto u avionu, samim tim i na stadionu Lusail u Dohi, gde će se 24. novembra igrati prvi meč Grupe G, Srbija – Brazil.

Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg useha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ REPREZENTACIJE SRBIJE na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

Takmičenje se održava u dve etape u periodima od 1. 4. do 31. 5.2022. i od 1. 9. do 31. 10. 2022. Tu je još 110 prilika da bukirate svoje mesto u Mozzart avionu. SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Već danas na talonu je još jedno mesto.

Možda bude baš tvoje!

Budi pobednik!



tagovi

MozzartKatar2022KatarSvetsko prvenstvoSvetsko prvenstvo 2022Budi pobednikpogodi najveću kvotu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara