Džanan Musa
Džanan Musa

Najava dana (četvrtak, 25. april): Evroliga u fokusu, zatim Siti protiv Brajtona i još ponešto

Vreme čitanja: 3min | čet. 25.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

BRAJTON – MAN. SITI, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Siti ima meč manje od Liverpula koji mu beži za bod, a četiri mu fali da sustigne Arsenal koji je odigrao dva meča više. Dakle, pobeda nad osrednjim Brajtonom se apsolutno podrazumeva za ekipu koja nije imala sreće u penal seriji utakmice sa Real Madridom u Ligi šampiona. Dakle, Gvardiola mora da napadne, a Brajtonu je i onako svejedno u ovom času.

ANTVERPEN – UNION SEN ŽILOAZ, 20.30

(Fudbal, Belgija 1, plej-of)

Sen Žiloaz je treći, na tri boda je zaostatka za Anderlehtom, ali nije u povoljnoj situaciji. Tim koji četiri meča uzastopno gubi može samo da se boji. Anderleht je posle tri poraza dobio Serkl Briž i mogao bi da postavi novu enigmu Unionu s kojim tri puta uzastopno remizira uz GG ishod.

HERENVEN – PSV, 18.45

(Fudbal, Holandija 1)

PSV je ušuškan na prvom mestu tabele i nema nameru da povlađuje desetoplasiranom timu na tabeli koji ima jednu pobedu, i po dve pobede i dva poraza na prethodnih pet mečeva. Inače, PSV je poslednji meč para dobio sa 2:0, a sada će u gostima pokušati da bude još ubedljiviji.

GO AHED IGLS – FAJENORD, 21.00

(Fudbal, Holandija 1)

Solidno već kaska Fajenord za PSV-om, a u isto vreme distanciran je bezbedno od Tventea. Ovaj meč će pokušati da dobije rutinski, budući da Iglsi nsu u naročito dobroj formi. Prošli put je bilo 3:1 za njih, a veći broj golova na mečevima para standardna je pojava.

UNIVERZITATEA KRAJOVA – KLUŽ, 20.45

(Fudbal, Rumunija 1)

Ambicije oba kluba jesu evropske, samo ih ne prate rezultati u poslednje vreme. Dakle, matematika im sve dozvoljava, ali igra ostavlja brojne nedoumice. Svakako će drugoplasirana Univerzitatea pokušati da osigura poziciju, a Kluž da sustigne Farul. Sve opcije su u igri, a mi navodimo i da je današnji domaćin slavio na poslednja dva meča para.

CSKA MOSKVA – SPARTAK MOSKVA, 19.30

(Fudbal, Rusija 1)

Spartak je četvrti, a CSKA šesti na tabeli Rusije, dok u poslednje vreme oba tima osciliraju u igri. Ne bi trebalo olako licitirati po pitanju favorita, što potvrđuje i oktobarskih 2:2 sa poslednjeg meča para. Inače, Spartak se na tom meču od poraza spasao tek u 97. minutu, što je demoliralo pozamašan broj tiketa.

AHMAT GROZNI – SOČI, 19.30

(Fudbal, Rusija 1)

Derbi začelja može da donese uzbuđenje, nalik onom sa čela tabele. Bitno je reći da Soči nije poražen na pet uzastopnih mečeva, te da Ahmat ima četiri uzastopna kiksa, te pobedu nad Armejcima. Zaista, ova pobeda iznenadila je mnoge koji su tipovali uz ovaj susret, a na nama je da kažemo i da je na poslednjem meču para, doduše prijateljskom u februaru došao X.

MURA – ROGAŠKA, 20.00

(Fudbal, Kup Slovenije)

Ovo polufinale može da bude neizvesno, budući da forma i jednih i drugih ima oscilirajuće faze u poslednjem periodu, te da se pobedi nadaju oba tima. U martu su igrali tvrdo, razbili 3+ tradiciju i došli do remija bez golova. Očekivano je da se opreznije igra i na ovom meču.

PANATINAIKOS – MAKABI T.A., 20.15

(Košarka, Evroliga, plej-of)

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva pobedili su večeras u gostima ekipu Panatinaikosa sa 91:87 (26:25, 16:25, 21:20, 28:17) i tako poveli sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige. Tragičar meča bio je Kostas Slukas u poslednjem minutu kada je prodao loptu posle čega je Makabi obezbedio trijumf. Goreće vatrena borba u Atini, u to smo stoprocentno sigurni.

REAL MADRID – BASKONIJA, 21.00

(Košarka, Evroliga, plej-of)

Istina je da je Duško Ivanović napravio veliku stvar sa Baskonijom kada se plasirao u plej-of Evrolige. Ipak, ako ovako budu igrali, neće imati šta da traže protiv Real Madrida. Aktuelni šampion Evrope je održao čas košarke i revanširao se za poraz u poslednjem kolu ligaškog dela. Sada je rezultat bio 90:74. Baskonija teško može da pomrsi konce ovakvom Realu.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara