Janis Sferopulos i košarkaši Crvene zvezde (©Star Sport)
Janis Sferopulos i košarkaši Crvene zvezde (©Star Sport)

Najava dana (petak, 29. mart): Evroliga uz Real i Zvezdu, Mozzart Bet Super liga, Primera, Čempionšip i Liga 1

Vreme čitanja: 3min | pet. 29.03.24. | 08:01

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

LIL – LANS, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Francuska 1)

Što se tiče Lige 1, rivale 27. kola možemo smatrati potpuno jednakim. Deli ih samo bod, a i jednima i drugima su bitne pobede kako bi održali pozicije u evropskoj zoni. Na poslednja dva ,meča para dolazio je X, oba puta sa 1:1. I sada će verovatno biti napeto. 

KADIZ – GRANADA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Na začelju ništa novo, jer Kadiz je na 18. mestu, sa pet bodova manje od Selte. Granada je sasvim potopljena i ima svega dve pobede. Jedna od te dve pobede vezana je upravo za januarski meč para. Kadiz će pokušati da im uzvrati.

GENT – STANDARD LIJEŽ, 20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Gent je najbliži žečkenom cilju, ali ga u stopu prate Mehelen i Sit Trojden. Pobeda nad Standardom za njih je od ključnog značaja, pa će se postarati da ona ne izostane. Međutim, nešto ih opominje, a to je nedavna pobeda tima iz Liježa koji je savladao sa 4:2. Na poslednja tri meča para najmanje je dolazila GG4+ igra.

BRISTOL SITI – LESTER, 13.30

(Fudbal, Engleska 2)

Lester ima 82 boda, isto kao i Lids, tako da nema mesta opuštanju. Grešila je ova ekipa na tri od poslednjih pet mečeva, pa joj je Ipsvič za petama, želeći da preotme mesto koje vodi u Premijer ligu. Zbog toga je za njih pibeda nad Bristol Sitijem jako bitna, a mi napominjemo da domaći imaju četiri poraza i jednu pobedu na poslednjih pet mečeva.

ČUKARIČKI – NOVI PAZAR, 14.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Očekivalo se da će u pauzi i jedni i drugi imenovati nove trenere, ali to se nije dogodilo. I Čuka i Novi Pazar su u krizi, igraju loše i tonu na tabeli. Brđani su vezali dva remija posle kojih je Gordan Petrić otišao s klupe. U isto vreme Pazar je osvojio samo bod u poslednje dve runde, međutim, Igor Matić je “preživeo”.

RADNIK SUR. – VOJVODINA, 16.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Vojvodina se trgla, vezala tri pobede i sada se u Novom Sadu i najavljuju veliki planovi. Ipak, crveno-beli još nisu došli do mesta koje vodi u Evropu, pa im je to primarni cilj. Vojvodina je samo jednom izgubila u Surdulici i to 2016. godine. Što se tiče domaćina tri poslednja kola definitivno su pokazala da je Radnik najslabija karika Mozzart Bet Superlige.

TSC – VOŽDOVAC, 18.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Čist zicer za vicešampiona, koji igra u odličnoj formi, u pauzi je pobedio Osijek u prijateljskok utakmici (2:1) i tako održao takmičarski tonus. Voždovac ima najslabiji bilans u prolećnom delu sezone i sad već se opasno klima i mogao bi da sklizne u borbu za opstanak. TSC nikada kao domaćin nije izgubio od Zmajeva.

FENERBAHČE – ALBA BERLIN, 18.45

(Košarka, Evroliga)

Ništa, ali bukvalno ništa ne treba očekivati od Albe, najlošijeg tima Evrolige na ovom gostovanju. Sama činjenica po kojoj je Fener najbolji domaćin takmilenja sa samo jednim porazom na svom parketu dovoljna je da se izvedu svi zaključči. Turci su poslednji meč para dobili sa 82:91

REAL MADRID – CRVENA ZVEZDA, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Trener crveno-belih Janis Sferopulos ne obećava ništa pred gostovanje šampionu i lideru. Boriće se njegovi izabranici, prestiža radi, jer nema čemu da streme, budući da je za Beograđane sezona već definisana. U Madridu neće biti Tompkinsa ni Jaga, a Real je u svakom slučaju veliki favorit.

VIRTUS BOLONJA – PANATINAIKOS, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Panatinaikos, Barsa i Monako imaju po 20 pobeda i 11 poraza. To znači sa se Virtusu ne piše dobro, naročito ne psle četiri uzastopna kiksa. Na poslednjem susretu para u novembru Grci su slavili sa 90:76.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara