©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (subota, 30. mart): Klupski fudbal ponovo u punom sjaju

Vreme čitanja: 3min | sub. 30.03.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

NJUKASL – VEST HEM, 13.30 

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Čekićari su uzastopno remizirali sa Barnlijem i Aston Vilom, dok je Njukasl u poslednjem kolu poražen od Čelsija sa 3:2. Mogla bi ova utakmica da bude neizbesna, kao prošli put, kada se sve okončalo sa 2:2, a izjednačujući pogodak Čekićara pao u 89. minutu. Poslednja dva meča ovih timova donela su veliki broj golova, a u tradiciji para je GG igra. 

BRENTFORD – MAN. JUN, 21.00 

(Fudbal, Engleska 1) 

Nije novost da je Mančester Junajted ove sezone poprilično podbacio. U poslednjih pet kola gubio je od Fulama i Sitija. Trebalo bi da bude uspešniji od Brentforda koji ima samo jedan bod iz proteklih pet kola. Poslednji meč para u oktobru mesecu dobio je Mančester Junajted sa 2:1. 

NAPOLI – ATALANTA, 12.30 

(Fudbal, Italija 1) 

Bitka za šesto mesto biće bez pardona. Atalanta u nju ulazi bez pobede na poslednje četiri utakmice, a Napoli sa dva vezana remija. Biće ovo jedna od neizvesnijih utakmica u Seriji A ovog vikenda. Inače, valja znati da je Napoli vezao četiri pobede na mečevima para. 

LACIO – JUVENTUS, 18.00 

(Fudbal, Italija 1) 

Šok su bile tri uzastopna poraza Lacija na poslednjih pet mečeva, nakon kojih je stigla pobeda nad Frosinoneom. Isto tako, Stara dama nas je mučila u poslednja tri kola pošto je izgubila od Napolija, a zatim remizirala na utakmicama Atalantom i Đenovom. Juve je dobio poslednji meč para sa 3:1. Alegriju će sada verovatno biti dosta teže da ostvari trijumf. 

FJORENTINA – MILAN, 20.45 

(Fudbal, Italija 1) 

Milan je stabilan na drugom mestu, a Inter mu toliko beži da je trka za bodovima po svaku cenu bezrazložna. Fjorentina je u seriji od dva remija. Inače, Milan je poslednji meč para dobio tek s minimalcem, a odlučujući pogodak postignut je sa bele tačke, kopačkom Hernandeza u nadoknadi vremena u prvom delu igre. 

BAJERN – DORTMUND, 18.30 

(Fudbal, Nemačka 1) 

Bajern ima deset bodova više od Dortmunda i tačno toliko manje od vodećeg Leverkuzena. S obzirom da Borusija ne igra loše, moglo bi da bude interesantno u Minhenu, mada Bajern već godinama dominira na mečevima para. Poslednji put u novembru prošle godine deklasirao je Dortmund sa 0:4. A veliki broj golova po nepisanom pravilu dolazi na mečevima para. 

RADNIČKI 1923 – NAPREDAK, 14.00 

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga) 

Kao u transu igrali su Kragujevčani otkako je počeo prolećni deo sezone i do gostovanja Crvenoj zvezdi, gde su doživeli debakl (0:5), vezali su sedam pobeda. Napredak je na odmor otišao u sjajnom raspoloženju, jer je u mečevima sa TSC-om, Partizanom i niškim Radničkim uzeo sedam bodova i na ivici je da uskoči u plej-of zonu.  

JAVOR – CRVENA ZVEZDA, 16.00 

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga) 

Prošlo je više od 10 godina od kada je Crvena zvezda poslednji put izgubila od Javora sa kojim se u međuvremenu sastala 15 puta. Ta istorija savršeno ukazuje na ogromnu moralnu prednost Zvezde, koja je u prošlom kolu deklasirala kragujevački Radnički sa 5:0. Poslednji meč protiv Javora u oktobru dobila je sa 3:2. 

PARTIZAN – SPARTAK, 18.30 

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

 Popravljanje bodovnog salda u gostima Partizanu nikad nije idealna opcija za tim koji se nađe preko puta crno-belih, ali su Plavi golubovi pokazali prošle sezone da znaju kako se dolazi do celog plena u Humskoj, dok im vetar u leđa predstavlja rezultat Napretka pre dve nedelje na istom mestu. Poseban adut gostiju biće Nenad Lalatović koji u trenerskoj karijeri ima najviše utakmica upravo protiv crno-belih - 28, od kojih je sa polovine izašao neporažen.  

OFK BEOGRAD – SMEDEREVO, 15.00 

(Fudbal, Mozzart Bet PLS)

OFK Beograd ove sezone melje, a izvesne znake zasićenja pokazuje tek u poslednje vreme. Naime, dva od ukupno četiri poraza od pošetka PLS takmičenja zabeležio je u poslednjih pet kola. Smederevo sjajno igra, ima po 10 pobeda i remija i šest poraza. OFK Beograd je poslednji meč para dobio sa 1:2. 


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara