Faik Bolkija (©csm)
Faik Bolkija (©csm)

Najbogatiji fudbaler sveta ostao bez posla, dajte ga u Superligu da nam napravi neki stadion

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.12.21. | 09:59

Faik Bolkija dobio otkaz u Maritimu

Ima para da ni unuci neće morati da mu rade do kraja života, ali ima i san koji pokušava da pretvori u javu. Istina, ne baš sa puno uspeha. Faik Bolkija, najbogatiji fudbaler na svetu, ostao je bez posla pošto je dobio otkaz u Maritimu.

Izabrane vesti

Zahvaljujemo Faiku Bolkiji na posvećenosti i želimo mu sve najbolje na profesionalnom i privatnom planu”, kratko je objavio portugalski klub u saopštenju u kome je naveo da je 23-godišnji Bolkija sada slobodan igrač.

Nije problem s finansijske strane, jer Bolkija je rođak sultana od Bruneja zbog čega se procenjuje da je težak oko 15.000.000.000 evra. I slovima: petnaest milijardi!

S takvim novčanikom ne sumnjamo da će vrlo brzo naći posao, jer klubovi bi na takvom igraču zaista mogli da zarade.

Faik Bolkija je inače rođen u Los Anđelesu, a kao 11-godišnjaka ga je doveo Sautempton, potom je bio i u omladinskim školama Česija i Lestera pre no što je 2020. stigao u Maritimo. Odigrao je dve utakmice, ali za U23 ekipu. Svejedno je kapiten reprezentacije Bruneja.

Možda prilika da ga uzme neki superligaš, da poradi na marketingu, a ko zna – ako mu se dopadne u Srbiji možda mu Bolkija sagradi i stadion? I pristupne saobraćajnice i ko zna šta sve još. Realno, neće da oseti.


tagovi

Faik Bolkija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara