Komentari na vest

Napadačka mašina iza juga Marakane: Nezadrživi Knežević i het-trik Jovana Mituljikića za 19 minuta

R

Real

pre preko 1 godinu

Graficar ima odlicnu ekipu. Trener Marko Nedjic je napravio odlicnu ekipu on je to dokazao i dok je bio trener i u kadetima i omladincima. A i da je graficar prosle sezone spasaood ispadanja kako je preuzeo posle odlaska Boska Djurovskog. Ima te decake sto je 2003 sto su prebaceni koji su se isticali i kao mladji. Tu su Knezevic Lazic Curic braca Mituljikic pa i petrovic i ta kombinacija sa ovim starijim je odlicno ispalo jer ovi klinci su pokazali da mogu ozbiljan fudbal da igraju. Iz utakmice u utakmicu sve vise to dokazuju a dovoljno je bilo gledati ih protiv Vojvodine da i te kako mogu ozbiljan fudbal da igraju i da su od pojedinih iz prvog tima i bolji. Ali nazalost kad odu u prvi tim nemaju priliku da se dokazu. Prebacise Stankovica i umesto da mu daju minutazu on sedi na klupi
s

sms

pre preko 1 godinu

Jesu momci talentovani ali ako ih i prebace u prvi tim teško da će neko od njih uraditi nešto više. Zašto? Zato što je neophodno da imaju pravog trenera. A taj nije sigurno Milojević, taj je Marko Neđić! Setite se samo kako je Grafičar sa manje-više istim igračima igrao i gde je bio sa Đurovskim..Shvatite bre više, od trenera najviše zavisi!
n

nek si se javio

pre preko 1 godinu

dobro Mare nemoj se ljutis
L

Lala1987

pre preko 1 godinu

Saradnja sa Graficarom i izgradnja omladinske sekcije je pun pogodak Uprave. Sada samo da jos vise omladinaca prebacimo u prvi tim.
R

Real

pre preko 1 godinu

Pa vise u omladincima nema tako talentovane dece kao sto je bilo sa 2003
H

Herakle

pre preko 1 godinu

A sta je sa Radom i OFK Beogradom? Jel se neko bavi i ispituje finansijski i svaki drugi subovrat nekada velikana Jugoslovenskog i Sprskog fudbala?
p

pa ces u ritopek

pre preko 1 godinu

aj probaj ako smes
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Bio na utakmici i zaista,naravno u ovom rangu,ekipa mladih odreda igrača poniklih u Zvezdi (sem Stojčev i Ibanjez,koji i u ovim godinama konkurentan i za Zvezdin roster),rečju igra ozbiljan fudbal.Jeste Rad poslednji i slaba ekipa i forma ali Grafičar igra celo takmičenje vrlo stabilno,odanzivno,puno trčanja,energije i igre napred,pa i broj datih golova to potvrđuje.Od 80 %,svih stranaca koji su izdefilovali Zvezdom unazad 5 godina su odreda na svojim pozicijama ovi momci i bolji i borbeniji.Prijatno iznenađenje.Još IMT da vidimo u sledećem kolu pa ako ima pameti bar 5 tih momaka u prvi tim Zvezde.Moguće da Grafičar formalno bas zbog saradnje sa Zvezdom ne može u visi rang ali ovo sto dobija Zvezda od tog aranžmana je ogromna korist.Naravno bude li iole svesti da se prekinu kombo i kiks transferi sa vraćanjem isluženih i isceđenih poput Krstičića,Srnića i krš stranaca.
D

DesertHamster

pre preko 1 godinu

Ne mogu Terzic i Mrkela da se tale od plata zvezdine dece zato sto su male.. vise im se isplate izdrkani stranci.. najveca jadnost u svemu tome je sto pet bikova placenih od strane Terzica upravlja i odredjuje skandiranja na severu. Istinski zvezdasi su na istoku!! Da se istok pita Mrkela bi bio sportski direktor Bubusinca vec odavno!!
G

Goost

pre preko 1 godinu

Mislite da bi Zvezda uradila bilo sta u eu i osvojila usatoga da je forsirala klince
T

Tubeki

pre preko 1 godinu

Ma Bolji je Mustafa, Kulibali i ostale prevare
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Ono što sam video kod ovih momaka protiv Vojvodine a što možda najviše nedostaje prvom timu Zvezde jeste brza transformacija i brza predaja lopte kao i to da svi gledaju prema napred i ne igraju alibi pasove unazad i na stranu!
M

Makija

pre preko 1 godinu

To je tako druze sto se kaže knjiški, milina ih gledati. Plus sto predaju pas i idu napred u zavrsnici su bukvalno sa pet ili sest igraca. Ali kao sto ovde napisao negde i slazem se neodgovara upravi da im da sansu jer bi to male plate za ugradnju. Bolje produziti ugovor sa Kangom, dovesti Kulibalija i ugraditi se na menadzerskoj proviziji ili drzati u nekom šteku Krstičića koji ima ime za dobru platu i da prinese apanažu gde treba. Navijacima je lako izmanipulisati vole klub pa se podvuku ove stvari jos ako bude neki uspeh to guraju da ovo prikriju.
R

Real

pre preko 1 godinu

E bas tako ko je gledao utakmicu video da su ova deca odlicna i da odlicne partije pruzaju.

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Грехота и пред Богом и пред људима да звезда ово своје благо,своју децу не искористи у првом тиму за будуће А репрезентативце и браћа и Мијатовић, Лековић,Шљивић,па и Кнежевић, Станковић и остала деца! Квалитет и талент су неоспорни!
G

Gosty

pre preko 1 godinu

Дај Боже да један уђе у А тим Звезде и да постане касније нови Митровић, Видић, будућност. Али изгледа да Мркела више анимозитета има према нпр. Кулибалију него према Звездиној дјеци, која се морају истрпјети. Сјетите се Страхиње, његових киксева на Дербију... али смо га добили сада као члана репрезентације који иде на Светско. Памет у главу!
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

ovako bi prosli i zvezda i partizan da drzava ne stoji iza njih. Ojadili su "navijaci" Rad do zadnje pare .
G

Gostinjo

pre preko 1 godinu

Mrkela je tu niko i ništa, glavni za igrače je Terza. Slažem se za mlade igrače, ali tu najveći problem prave navijači, ljubitelji Zvezde. Razlog što nemaju strpljena za malde i žele rezultat. Kada ne Jović u derbiju sa 16 godina promašijo gol sa 5 metara, dečko je bio razapet zbog toga. Mi imamo velike talente, ali ih upropaste navijači i novinari.
A

Aco CZ

pre preko 1 godinu

Pa tog Strahinju kad je Stankovic poceo da gura u prvi tim i pre derbija, a tek posle su pljuvali, terali u 3 ligu, da je ko zna ko njegov menadžer, da je u talu sa Dekijem,razni fudbalski tastatura stručnjaci. Nekad stvarno treba istrpeti igraca kad je mlad pogotovo, i celu sezonu, a ne odmah da ga napadamo svi.
L

Lala1987

pre preko 1 godinu

Ni jedan klinac nebi igrao u Graficaru da nije ove Uprave. Ona je izgradila omladinsku sekciju i pokrenula saradnju. Al vama je to sve previsoko, jednostavnije je da se kao neki moron derete na okolo.