"Ditrih Matešic"
"Ditrih Matešic"

Ne potcenjujte njegovu "decu"

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.08.17. | 14:45

Nemojte zaboraviti ni da je Rid prošle godine napustio Bundesligu kao najgore plasirana ekipa

Ditrih Matešic

Nije Salcburg, nije Lajpcig... Ko je?

Izabrane vesti

Lifering!

Red Bulova filijala u Austriji, treći klub Ditriha Matešica, osnivača giganta u oblasti energetskih pića, koji se takmiči pod licencom USK Anifa i kao takav ima potpuno pravo da kroz Erste ligu izbori mesto u elitnom društvu.

To je ono što treba da znate, budući da se u kafanskim razmatranjima neretko može čuti: "Kladiću se protiv njih, ne treba im. Svakako ne mogu u prvu ligu, jer je tamo Salcburg".

U četvrtom kolu drugorangiranog takmičenja u Austriji, Lifering dočekuje Rid i nije favorit. Odgovor na pitanje "kako je to moguće?" mogli bismo da potražimo u neiskustvu sa jedne i iskustvu za druge strane. Jer je najstariji učenik Tomasa Leča iz prve postave rođen 1996. godine (dvojica rođena iste godine), a jedan od njih došao je na svet u 21. veku (2000. godine)! Kako bilo, okviran prosek je '98 godište, kada je rođena većina startera.

Nemojte zaboraviti ni da je Rid prošle godine napustio Bundesligu kao najgore plasirana ekipa... Protiv najboljih je od mogućih 18 bodova osvojio samo jedan i to jasno govori da se ne radi o sastavu za velika dela.

Ne potcenjujte "Red Bulovu dečurliju"... Oni žele da se dokazuju u Bundesligi! A kvota na pobedu večeras je 2,75.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ditrih Matešic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara