Kosta Nedeljković (Star sport)
Kosta Nedeljković (Star sport)

Nedeljković u petak u Engleskoj, ugovor na pet godina

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.01.24. | 20:20

Zvezdin bek odlazi u Aston vilu pa se vraća na pripreme

Kosta Nedeljković će u petak doputovati u Englesku gde ga očekuje potpis petogodišnjeg ugovora sa Aston Vilom, saznaje Mozzart sport.

Desni bek Crvene zvezde nije danas trenirao sa ekipom na pripremama na Kipru zbog problema sa ložom ali se očekuje da bez problema prođe lekarske preglede u Birmingemu i stavi paraf na ugovor.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je prihvatila ponudu kluba sa Vila Parka vrednu 9.000.000 evra plus 15 odsto od narednog transfera, a svoj uslove je dogovorio i 18-godišnji defanzivac. Nedeljković će se nakon potpisa ugovora vratiti na Kipar i nastaviti pripreme sa Crvenom zvezdom. Do kraja sezone će nositi dres srpskog šampiona kao pozajmljen fudbaler sa Vila Parka. S obzirom da je ove sezone već igrao za dva kluba Zvezdu i Grafičar, po pravilima nije mogao da u istoj zaigra i za treći zbog čega će se vratiti na pozajmicu na Marakanu.

Nedeljković je za samo pola sezone uspeo da se promoviše kao starter u Crvenoj zvezdi, da skrene pažnju klubova iz renomiranih liga, a uskoro bi trebalo da debituje i za reprezentaciju Srbije. Od leta će konkurisati za tim kod Unaja Emerija gde ga čeka lepa perspektiva. Aston Vila od klasičnih desnih bekova trenutno u ekipi ima samo Metija Keša, dok je dobar deo sezone na toj poziciji igrao i štoper Ezri Konsa. Rezervisti Kalumu Čejmbersu je rečeno da može da napusti klub u ovom prelaznom roku.


tagovi

Zimski prelazni rok 2024Kosta Nedeljković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara