Komentari na vest

Negledljivi Juve primio gol posle 615 minuta ali nije bolelo

S

Sempre Ac Milan

pre 6 meseci

Inter i juve za skudeto,mala prednost inter ipak imaju bolji,jači roster plus juve se provlači sa ovim negledljivim fudbalom koji i najvatreniji juventini ne mogu da gledaju
J

JaSt

pre 6 meseci

Italijanski Bata Djora ovaj Allegri
V

Veljko9

pre 6 meseci

U ovom Juveu niko ne moze dati 20+ za sezonu.. Milik i Kean nemaju golova kao Vlahovic ove sez
B

Bonjek Zbignjev

pre 6 meseci

Zabarska liga,krs liga.
U

Udertaker

pre 6 meseci

Fino alla Fine Forza Juventus!
S

Sf

pre 6 meseci

A gde je legenda Vlahoglu taj pakleni strelac od 80 i kusur miliona evra. Prevara od igrača. Daj hvalite ga malo niste odavno. Dajte hvalospeve.
S

Srbija 1999

pre 6 meseci

Jeb...te ekipo kada su ti glavni strelci stoperi.
C

Calcio Nostalgia

pre 6 meseci

Ali deca koja pisu da ce inter razneti Juventusa ,pa jos u Torinu gde su od 1908 slavili svega 9 puta u vise od 90 utakmica su teska komedija :)
S

Smouth

pre 6 meseci

Koliko je samo juventus tih utakmica ukrao, julijano faul nad Ronaldom, Kuadradov faul nad Perisicem koji je sviran kao penal, pjanicev karate potez....
I

Internazionale

pre 6 meseci

Usrace vas inter !
I

Inter

pre 6 meseci

Evo ja prvi kazem da ih nece razneti, bilo kakva pobeda bi bila uspeh. Inter jeste mnogo bolji ove sezone, i sa rezultatskog i sa aspekta igre, ali je ovo derbi i Inter skoro uvek izlazi tesko protiv Juventusa. Ali ovaj tvoj podatak od 9 pobeda Intera u Torinu od 1908. je apsolutno netacan, ofulao si vise nego duplo. Kad vec Inter ima 9 pobeda, evo napisi kada su te pobede bile, svakako ih po tvom nema puno za ovih 115 godina.
C

Calcio Nostalgia

pre 6 meseci

U nedelju 26 Novembra ce se u Torinu odigrati ligaski mec pa sam naveo podatak iskljucivo vezan za odigrane utakmice u Seriji A.Sve se lako moze proveriti. Juventus i Inter su do sada u Seriji A u Torinu odigrali 87 utakmica.Skor 62 pobede Juventusa,16 remija i 9 pobeda Intera. Ukupan skor ste se tice utakmica u Seriji A je: 95 pobeda Juventusa,52 remija i 60 pobeda Intera A u konacnom zbiru je odigrano 249 utakmica uz 112 pobeda stare dame iz Torina,61 neresenim ishodom i 76 pobeda Intera. Inter i kada je bio znatno jaci od Juventusa (sto ove sezone nije slucaj) nije se nikada naigrao fudbala na Delle Alpiu.Olimpijskom stadionu ili novom stadionu Juventusa. Svako ko dugo prati Seriu A ove podatke zna. Naravno sudije su krive,kako da ne :)
I

Inter

pre 6 meseci

Calcio Nostalgija@ Tvoj komentar se odnosio na odigrane utakmice u TORINU, ne na odigrane utakmice iskljucivo u Seria A. Dakle, kup utakmice u Torinu iz nekog razloga se ne odnose na ovaj statisticki podatak, kao da se ne igra na istom terenu Seria A i kup. Evo dalo mi se da brojim i opet ne znam kako si dosao do 9 pobeda Intera u Torinu, cak i da gledamo samo Seria A (samo pod tim nazivom)? Ako gledamo utakmice samo u Seria A ja sam pronasao podatak da je Inter pobedio 12 puta, a pobedio je i 4 puta dok je liga imala drugaciji naziv. Vama izgleda to navika da malo ukradete, a sebi malo dodate. Vamo oduzimas pobede Interu, a na drugu stranu dodajete nevazece titule. Sta ces, tako je to kad navijas za Juventus. I da, itekako su sudije krive, ne samo u slucaju Inter-Juventus, ali bih lagao kada bih rekao sa su sudije bas za sve krive. I ja ne dobih odgovor kojih 9 utakmica vi priznajete kao pobede Intera u Torinu u prvenstvu?
C

Calcio Nostalgia

pre 6 meseci

Cui ovo koje priznajes xaxa druze mozes ti priznavati i u svojoj glavi mastati koliko hoces, ovo su cinjenice i zvanicni podaci. Toliko 🤣
I

Inter

pre 6 meseci

Pa da, pitam te koje priznajes, jer je ocigledno da si smanjio. Ja sam pronasao potpuno drugacije podatke, dakle to tvoje nisu cinjenice i stvarno stanje. Kad vec baratas cinjenicama, napisi tih 9 pobeda o kojima pricas, nije puno, pa da ne mozes napisati, ili si to onako lupio. Ja sam pronasao 16 pobeda u italijanskoj ligi, to je skoro duplo vise od onoga sto ti kazes, nije to 1-2 pobede, pa da si se kao zabrojao.
C

Calcio Nostalgia

pre 6 meseci

Ma mozes ti mastati i izmisljati u svojoj glavi sta hoces.Podaci koje sam gore naveo su apsolutno dostupni svima.
I

Inter

pre 6 meseci

Ja trazim cinjenice, a ti se branis kako ja mastam. Lepi argumenti. Eto ti podaci su i meni dostupni, ali nikako da se uklopim u tih 9 pobeda sto ti spominjes. Evo kako to zapravo izgleda (a drugacije ti mastas), krenucemo od novijeg doba ka starijem; 1)2021/22 2)2012/13 3)2004/05 4)2003/04 5)1992/93 6)1982/83 7)1964/1965 8)1962/63 9)1961/1962 i evo nas na tih famoznih 9 pobeda, pa da nastavimo: 10)1950/51 11)1948/49 12)1929/30 i evo nas na 12 pobeda od kako italijansko prvenstvo nosi naziv Seria A, rekoh mozda ti odgovara da racunam samo pod tim nazivom (a imaju jos 4 pobede kad je liga imala drugaciji naziv). Jos si ti u prvom komentaru napisao pobede u Torinu (dakle, tu se onda gledaju sva takmicenja), ali evo ni kada maksimalno skratimo potencijalni spisak pobeda Intera u Torinu ti nisi u pravu, jer podaci pokazuju nesto sasvim drugacije. Toliko o mom mastanju i tvojim podacima. Mastate vi jos o one dve titule, ali i Elkan je to otpisao.
m

moto

pre 6 meseci

Dobro vodi Alegri Juve, s obzirom na lakrdiju od igrača( čast izuzecima). Mogu lagano da budu u prva 4.

Pjanić sa tri žutaa

pre 6 meseci

Blago Interu ako mu je juventus jedini konkurent za titulu...
f

forza

pre 6 meseci

Da je Juventus iole jači, inter ne bi imao šanse,slabi su oni na Juve. Ovako konkurencija slaba, pa inter kao izgleda ozbiljno.
T

To je inter

pre 6 meseci

Inter i Juventus su mu jedini konkurenti za titulu, pobijedit ce ga zajedno i onda će ovi prvi plakati da su pokradeni, tako obično bude
S

Stefan Milosevicc

pre 6 meseci

Da ovaj Juve igra Ligu sampiona bili bi poslednji u grupi a u Seriji A na petom mestu. Ali igraju po jedan mec nedeljno i pobedjuju na guzove.. Ali vec u sledecem kolu ce ih Inter poslati na -5 i krenuce ostali timovi da se bore za drugo trece i cetvrto mesto
М

Мад Макс :)

pre 6 meseci

Алегри треба да напише књигу " Како победити голом разлике у свакој утакмици против сваког противника" :))))))))))))))