Komentari na vest

Nema Mamića, nema ni basnoslovnih transfera: Dinamo prodaje igrač za „samo“ 4.000.000 evra

L

Lucanci

pre 3 meseca

Bolje mi poslujemo trenutno od Dinama lol
B

Boranin030

pre 3 meseca

Kako "samo" 4m? Pa da su naši klubovi prodavali za "samo toliko" gde bi nam kraj bio. Nego se prodavalo na kilo ili za džabe uz oprost dugova. Izuzetak je ova sezona gde smo se, čini se, malo pomerili sa mrtve tačke ali i to je verovatno usled inflacije.
K

Krešo

pre 3 meseca

Ljubičić je u poslednje vreme bio rezerva, a ni Mamić nije sve igrače skupo prodavao. Skupo je mogao prodati isključivo mladog, standardnog igrača, reprezentativca, vezanog višegodišnjim ugovorom sa Dinamom...
o

osim modrica

pre 3 meseca

i delom eduarda ostalo jer prodavao uz dilove..jos je jedino kovacic postao igrac..perisic i rakitic nisu njegovi igraci..pa za pranje para su optuzeni i modric i lovren itd..plus je jos imao prednost eu pasosa..i banndic i grad zagreb mu pumpali pare za klub stadion.itd.a maksimir samo sto se ne srusi..
P

Plavi10

pre 3 meseca

Osim Modrica. Pričaš gluposti a pojma nemas, Bandic uopće nije bijo zainteresiran za Dinamo zato i nema stadiona, da je Dinamo bi imo sad vrhunski stadion i Mamici bi još bij9 na funkciji. A pogledaj koje je igrace Mamici prodo, zaboravio si na Brozovica, Mandzukica, Gvardiola, Olma, Majera, sve je to Mamiceva ostavština
g

gost gost

pre 3 meseca

Znalo se da kad Bandić ode da pada i Dinamo, to se znalo dok Mamić nije još ni bio optužen. Koliko državnog novca je upumpano. Pa koliko je Bandić milijuna uz proračuna dao za obnovu onog rugla?
G

Gost888

pre 3 meseca

Mozda Zvezda da proba da dovede Mamica, barem umesto onog Mrkele...konacno bi dovodili i prodavali kako treba. Plus je Maminjo ionako Srbin.
m

maminjo nije

pre 3 meseca

niti je srbin niti ne madjija kao Terza..on je hrvat hercegovac iz sela pored sirokog brega..i gle cuda bio vodja bed blu bojsa i tako zauzeo pozicije..otvarao firme prodavao igrace..nesto poznato?
E

Evo

pre 3 meseca

Primera, šta su pare. Do juče se pljuvali oko ubistva navijača, svašta pričali, a sad trguju. Nema više ljudi sa stavom.
S

Sega89

pre 3 meseca

Univerzalac i jako zahvalan igrač kojeg bi svaka ekipa pozelela da ima a pritom zna jako puno fudbala…