Rafael Nadal (©AFP)
Rafael Nadal (©AFP)

Nemanja Matić zbog dece tražio da ide iz Rena

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.01.24. | 11:20

Interesuju se imenjaci iz Liona i Marselja

Šest vrlo dobrih meseci u Renu i jedan nerešiv problem privatne prirode zbog kojeg bi Nemanja Matić pre no što se bilo ko nadao mogao da napusti ovaj francuski klub. Sada već bivši srpski reprezentativac je, piše lokalni Uest-Frans, zvanično zatražio dozvolu da napusti klub.

Razlog je, rekosmo već, privatne prirode. Odnosno to što u Renu ne postoji internacionalna škola, a Matić kao otac troje dece mora da razmišlja i o tome. Kada je letos pregovarao o dolasku navodno mu je rečeno da o tome ne mora da brine samo da bi se kasnije ispostavilo da takva škola u Renu ni ne postoji.

Izabrane vesti

Međutim, vlasnik kluba, francuski milijarder Fransoa Pino, inače i svekar čuvene holivudske glumice Selme Hajek, ne haje previše. Matića je prošlog leta doveo iz Rome za 2.000.000 evra i kako navode mediji nema nameru da se rastaje sa 35-godišnji Srbinom.

Sam Matić ne bi imao problem sa potragom za novim klubom, jer su Olimpik iz Liona i Olimpik iz Marselja i te kako zainteresovani da u svoje redove dovedu bivšeg fudbalera klubova kakvi su Čelsi i Mančester junajted.

Lion je posebno zagrizao, jer je tek sa tri pobede na koncu prvog dela sezone izmakao iz zone ispadanja. Ren je deseti, Matić standardan i baš to je problem za Pinoa, ne bi mu bilo lako da u januaru pronađe adekvatnu zamenu.

Kako će na kraju čvor da se raspetlja? Tek ćemo da vidimo.



tagovi

Zimski prelazni rok 2024Nemanja Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara