Mino Rajola (©AFP)
Mino Rajola (©AFP)

Nestvarna zbrka u Italiji, Mino Rajola se javio: Živ sam!

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.04.22. | 14:51

U kritičnom stanju, ali ipak živ

Mino Rajola jači i od smrti. Iako su svi italijanski mediji objavili da je najpoznatiji svetski menadžer preminuo posle nekoliko meseci borbe sa teškom bolešću pluća ispostavilo se da je – ipak živ. Doduše, u kritičnom stanju, ali živ.

Vest o smrti 54-godišnjeg Italo-Holanđanina objavili su svi mediji u zemlji u kojoj se lečio, da bi potom polako počeli da stižu demantiji. Prvo se javila njegova agencija, pa i jedan od bliskih saradnika Hose Fortes Rodrigez...

Izabrane vesti

U lošem je stanju, ali nije mrtav“, rekao je Fortes Rodrigez za holandski NOS.

Mediji u Italiji – tada već i šire – ipak su držali informaciju kao važeću. Mnogi su već i objavili unapred spremljene tekstove o tome kako je Rajola ušao u menadžerske vode, koje je sve igrače vodio, kako je pregovarao, citirali su njegove čuvene izjave...

A onda...

Besan sam. Čovek se bori za svoj život“, citirala je agenicja ANSA doktora Alberta Zangrila iz San Rafaele bolnice u kojoj se Rajola lečio.

I da sve bude potpuno ludo - tvit samog gospodina Rajole.

Trenutno zdravstveno stanje za sve koji se pitaju: besan sam što me sahranjuju i drugi put u poslednja četiri meseca. Izgleda da sam sposoban i da oživim“.

Čitaocima Mozzart Sporta izvinjenje. Mada ova greška zaista nije napravljena zbog nekakve jurnjave za klikom. Prosto, vest su objavili apsolutno svi važni i ugledni sportski mediji Evrope, počevši od Gazete, preko L'Ekipa, pa sve do Marke i da ne nabrajamo sve. Nikada se nije desilo da svi oni promaše oko iste vesti.

Ali... i to je Mino Rajola.


tagovi

Mino Rajola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara