Komentari na vest

Neviđeno ludilo u foto-finišu Lige 1: Monako izgubio LŠ u 96. minutu, Ren u 88. ispustio, pa u 92. vratio Ligu Evrope

G

Gledam sinoc PSZ

pre gotovo 2 godine

Pa onaj Naymer bi dobio batine od mene kao niko do sad, igrac je tako prljav i bezobrazan, a sudija nije smeo da mu pokaze direktan crveni, kaze komentator ipak je on 10ka psz i Brazila, ok ali da nekoga onako nagazis namerno, pa brt. polio bih ga kao brzi voz!
g

greg

pre gotovo 2 godine

Da je ostao Pavlović, inače jedan od najboljih odbrambenih igrača u Evropi Monako bi ladno ušao u LŠ.
Q

Qw

pre gotovo 2 godine

😂😂😂
G

Gost1978

pre gotovo 2 godine

cela liga 1+1+
D

DDF

pre gotovo 2 godine

1+prvo&2+na mecu...🤑🤑🤑
x

xaxaxa

pre gotovo 2 godine

pariz jak samo kad igraju protiv ovih sto ispadaju u drugu ligu, cim dodje bitan mec u ligi sampiona odmah ispadaju.
R

Rasputin

pre gotovo 2 godine

Posto je Marsej izborio LS a Radonjic se i dalje vodi kao njihov igrac molim vas kao novinare da pitate Terzica kad ce da nam stigne 500 000 eur po osnovu bonusa koji je bio predvidjen transferom? Ili ce da se to predstavi kao losa klauzula jer nisu to uradili sa njim u timu (iako je ove sezone upisao 1 mec za OM) ili nesto tako slicno kako bi se pare strpale u ko zna cije dzepove… Hvala unapred
O

Olimpik

pre gotovo 2 godine

Marsej je vec ranije igrao ligu sampiona. Ako se ne varam pretprosle sezone
C

Ceta sa Kosmeta

pre gotovo 2 godine

Druze mi smo imali 35 posto od prodaje Radonjica,ostalo je islo Romi,sve drugo su price za malu decu..
O

Olimpik Marsej

pre gotovo 2 godine

Navijam za Marsej, ja sam se ziv nazio, ovo je nestvarno sta se izdesavalo u poslednjim minutima, i kakvo slavlje na Velodromu. Najludji moguci finis, hvala Lensu, dati im obe pobede sledece sezone hahah. Cele sezone smo drugi na tabeli i msm da smo zasluzeno drugi. Monako je do ovog nestvarnog remija imao 9 pobeda za redom. Najvise mi drago vatrnih navijaca u Marseju, njima ovo jako jako znaci, ovo je nalik osvojene titule, jako bitna LŠ za Marsej, sto znaci gotovo siguran ostanak Salibe i Guendouzija, ja sam u soku i dalje, nemam vise sta da kazem. Allez OM!Btw hvala mocart sportu sto stalno obavestavaju o utakmicama iz ligue 1 i generalno Marseja. sportski pozdrav
I

I

pre gotovo 2 godine

Na koju foru ostanak Salibe? Momak je pozajmljen iz Arsenala, vraca se tamo. Da ga nece Marsej otkupiti? Ne verujem da bi ga iko pustio ispod 60 miliona po danasnjim cenama. Da ne pricamo o tome da bi decka uzeo apsolutno svaki klub na svetu.
G

Gost9777

pre gotovo 2 godine

Ova liga se popravila i ima veci kvalitet, vise golova ali da nemaju ovoliko jak klub kao Psg bila bi mnogo zanimljiva..