Ole Gunar Solskjer (©Reuters)
Ole Gunar Solskjer (©Reuters)

Nezadovoljstvo na Old Trafordu, Vudvord zapretio Solskjeru – bolji rezultati ili otkaz

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.10.20. | 15:52

Navodno Junajted je spreman da angažuje Maurisija Poketina

I dalje je jedan od najjačih utisaka letnje transfer pijace nemogućnost, da ne upotrebimo neku oštriju reč, vrhuške Mančester junajteda da dovede pojačanja po meri.

Od svih priča o megalomanskoj kupovini Džejdona Sanča Junajted je završio sa dovođenjem Aleksa Teljesa na levom beku i Edinsona Kavanija, dok je najviše para otišlo na dovođenje Donija van de Beka koji još ne uspeva da se probije u startnu postavu.

Izabrane vesti

Nije Junajted samo nastavio da ređa kikseve na tržištu, jer su i rezultati daleko od očekivanih. Samo jedan trijumf i to posle dosuđenog jedanaesterca pošto je sudija prethodno svirao kraj meča, uz dva poraza Junajted su doveli na granicu zone ispadanja, zbog čega nezadovoljni navijači ponovo upiru prstom u generalnog direktora Eda Vudvorda.

Međutim, u samom klupskom vrhu svi popreko gledaju Olea Gunara Solskjera. Poznati ostrvski novinar Stiv Bejts, koji često raspolaže dobrim i proverenim informacijama, otkrio je da su Ed Vudvord i njegovi najbliži saradnici nezadovoljni kako Junajted izgleda na terenu od starta sezone. Prvi operativac Junajteda navodno je postavio ultimatum Solskjeru i poručio mu da će biti otpušten ako rezultati ne budu bolji u narednim sedmicama.

Junajted je uoči nove reprezentativne pauze pretrpeo istorijsku bruku, jer je na Old Trafordu Totenhem slavio sa ubedljivih 6:1 posle čega je zavladalo veliko nezadovoljstvo među klupskim rukovodiocima.

Osim toga, u kancelarijama najviših čelnika Junajteda već su počeli da pripremaju teren za dovođenje Maurisija Poketina. Vudvord je, naime, dobio informaciju iz pouzdanih izvora da je Poketino spreman da preuzme Junajted i samo čeka poziv sa Old Traforda.

Argentinac je dobio otkaz u Totenhemu krajem prošle i kao zamena je stigao Žoze Murinjo, dok Poketino i dalje čeka novi angažman. Uprkos tome što ima ugovor do juna 2022. koji je potpisao prošle godine, Solskjer definitivno više nema kredita za trošenje u Bordu direktora, uprkos tome što je i dalje miljenik navijača. Vudvord, naime, smatra da je Solskjeru obezbedio dovoljno kvalitetna pojačanja da bi Junajted morao da bude znatno bolje pozicioniran na tabeli Premijer lige. Đavoli su prošlog leta oborili klupski i tržišni rekord za visinu izdvojenog obeštećenja za štopera, pošto je Hari Megvajer doveden za 90.000.000 evra, a uz to mu je prišivena i kapitenska traka. Međutim, engleski štoper igra daleko ispod nivoa igrača plaćenog astronomsku sumu novca...

Videćemo kako će Junajted izgledati sada, sa Teljesom i Kavanijem u rotaciji i da li će to spasiti Solskjera otkaza... 



tagovi

Ed VudvordOle Gunar SolskjerMaurisio Poketino

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara