Ni poraz od Francuza nije skinuo osmeh sa lica: Omladinci Srbije ponovo osvojili turnir Ćele Vilotić

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.09.23. | 19:07

Trikolori danas slavili minimalnim rezultatom, ali tim Radovana Krivokapića imao najbolju gol razliku u trouglu sa Francuskom i Crnogom Gorom

To već postoje tradicija. Srbije je drugi put uzastopno slavila na tradicionalnom turniru Stevan Ćele Vilotić, iako je u današnjem duelu trećeg kola izgubila od omladinske selekcije Francuske – 0:1.

Pobede nad Crnogom Gorom (3:0) i Mađarskom (3:1) bile su dovoljne timu Radovana Krivokapića (igrači rođeni 2005. godine) da podignu pobednički pehar. Utisak je malo pokvario današnji deul u Subotici. Mogao je da ode na obe strane. Videlo se da je reč o možda i najtalentovanijim selekcijama u Evropi, pošto je ova generacija Francuske bila najbolja u kadetskom uzrasstu, dok su Krivokapićevi učenici bili treći.

Izabrane vesti

Vrlo tvrd meč viđen je na stadionu u Subotici. Malo pravih šansi viđeno je u prvom poluvremenu. Francuzi su najčešće pretili preko Ajmana. Orlići su najbliži golu bili u 26. minutu kada je posle ubacivanja kapitena Stankovića, štoper Crvene zvezde Aleksej Vukićević pogodio spoljni deo mreže.

Pretila je Srbinja i posle auta Jovana Mijatovića. Ipak, Francuzi su bili povremeno brži. Na kraju su postigli pogodak udarcem sa distance, lopta jer uz to zakačilaq Vukićevića i prevarila golmana Lijeskića.

Srbija je takmičenje završila sa šest bodova, koliko su skupili Francuska i Crna Gora. Orlići su zbog gol razlike dobili pobednički pehar. 


tagovi

omladinska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara