Nije samo Bleki, Mančester prati još devetoricu

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.12.18. | 10:20

Konkurencija za štopera Mančestera je baš velika

Žoze Murinjo je otišao, ali je ideja ista za ovu zimu u Mančester Junajtedu - dovesti štopera. Jasno je svima na Old Trafordu da je odbrana problematična i da mora nešto da se uradi po tom pitanju. Nije tajna da je na meti Crvenih đavola Nikola Milenković. Pominje se cifra od najmanje 50.000.000 evra. I ističe se da je cifra ozbiljna. Ali, nije Bleki jedini.

Junajted ukupno gleda desetoricu štopera!

Izabrane vesti

Dakle, Ole Gunar Solskjer je nastavio ideju Žozea Murinja što se tiče kupovine defanzivca, a Dejli mejl donosi listu svih potencijalnih štopera. Na njoj se pored Milenkovića nalazi i Kalidu Kulibali (juče najavljeno da produžava ugovor, sve završeno), Ozan Kabak (Galatasaraj), Eder Militao (Porto), Milan Škrinijar (Inter), Hari Megvajer (Lester), Isa Diop (Vest Hem), Tobi Aldervejreld (Totenhem), Alesio Romanjoli (Milan) i Žan Kler Todibo (Tuluz).

Dakle, ima tu i onih mlađih i još ne do kraja afirmisanih igrača, ali i onih koji su bili i letos želje Murinja poput Aldervejrelda i Megvajera, ali on ni tada nije uspeo da ih dovede na Old Traford. Megvajer je nedavno produžio ugovor i on će biti jako teška lovina za Soksjera i ekipu.

Nekako se Nikola Milenković kao "novi Vidić" nameće u celoj priči, o tome je pisala i današnja italijanska Republika koja najavljuje da je posao realan. Milenković može da pokriva i poziciju desnog beka ako zatreba, ne samo štopera, tako da bismo od ove zime mogli da imamo dvojicu igrača u Mančester Junajtedu - Matića i Milenkovića.

Samo još da vidimo za koga će se od ove desetorice ponuđenih odlučiti Mančester.

Foto: Reuters


tagovi

Nikola MilenkovićKalidu KulibaliTobi AlderveireldZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara