Kamerun - Srbija (©Reuters)
Kamerun - Srbija (©Reuters)

Nisu baš svi igrali patriotske tikete danas, ali neko je pogodio tačan rezultat

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.11.22. | 21:18

Mozzartov igrač dobio 2.612.500 dinara pogodivši rezultate mečeva Kamerun - Srbija i Južna Koreja - Gana

Neprijatno su nas iznenadili reprezentativci Srbije remijem 3:3 sa Kamerunom u drugom kolu Svetskog prvenstva u Kataru, srećom, bez većih posledica pošto je Brazil savladao Švajcarsku 1:0 i zadržao naše fudbalere u konkurenciji za plasman u osminu finala.

Da bi prošli u drugi krug, Orlovi će morati da savladaju Švajcarsku i nadaju se da Kamerun neće prirediti senzaciju protiv Brazila, jer bi im u tom slučaju bila potrebna pobeda s golom više od afričke selekcije.

Izabrane vesti

Da su pobedili Kamerun, izabranicima Dragan Stojkovića možda bi u petak (20.00) odgovarao i bod, ali to je sada već manje bitno. Moraće Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković Savić, Filip Kostić i ostali da odigraju mnogo bolje nego u prva dva meča i savladaju defanzivno izuzetno čvrste i organizovane Švajcarce.

Verujemo da mogu. Mada, sigurno u manjem broju nego što nas je bilo uoči početka Mundijala. Bledo izdanje protiv Brazila i poraz 0:2 poljuljali su optimizam, pa je bilo i onih koji nisu očekivali da će pasti Kamerun. Jedan takav Mozzartov igrač uplatio je 500 dinara i prognozirao tačan rezultat 3:3, kao i pobedu Gane nad Južnom Korejom 3:2. Oba rezultata su došla, a zahvaljujući kvotama 95.00 i 55.00 dobitak je fantastičnih 2.612.500 dinara.

Nadamo se da će ga ovaj dobitak oraspoložiti, pa da u petak prognozira pobedu Srbije.



tagovi

Katar2022Mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara