Komentari na vest

Niz iluzionističkih preokreta - hladna osveta za pakosno izjedanje kobasica i davljenje u reci suza

P

Prdoje

pre 28 dana

Nekako taj državni klub, dynamo Berlin, koji u zapadnoj Nemačkoj ima ime Bayern Munchen, uvek se nekako iskobelja u neizvjesnim zadnjim kolima šampionata. I gle čuda, nekako i igrači Borussie i Bayera i Werdera nakon tih kikseva pređu u Bayern. A HSV i Kaiserslautern završe u 2 ligi.
Б

Бошко Ђуровски

pre 28 dana

назвао ме Алонсо у полувремену,и тачно је урадио шта сам му рекао...
@

@@@@

pre 26 dana

Tako je čika Boško.
D

Djaja

pre 28 dana

Zna Alonso kako se stiže zaostatak od 0:3 na poluvremenu, do 3:3 i pobede na penale. Ko je jednom bio skauzer, ostaje zauvek.
Z

ZV

pre 28 dana

Salkeova izgubljena titula je nesto najgore sto sam ikad gledao...
C

Cc6544

pre 28 dana

Niste pomenuli njihov najtezi poraz, a to je izgubljeno finale Lige sampiona od Reala. Simpatican klub, koji nikako da probije to prokletstvo. Ali, ono sto Borusija nije uradila prosle sezone, oni ce ove.
g

gost1234

pre 28 dana

mislite Bonifejs, kakav Osimen...
0

04.

pre 28 dana

Gde ti iscupa Osimena?
n

nidza1981

pre 28 dana

ne samo titula, te godine su izgubili finale kupa i na kraju finale LS od reala onim golom Zidana... Balak posle odlazi u Bajern, a opasan timje bio.. Berbatov koji je otisao u Totenhem, nekoliko Nemaca i Hrvata... ako se secam pored Kirstena bio je Ramelov, Nojvil.... Bas su na kraju doziveli par gadnih samara... Lepo da je neko konacno uzel Bajernu titulu
V

Voždovac

pre 28 dana

Prvenstvo još nije gotovo, ali bi bilo lepo da uzmu titulu.
B

Brko

pre 28 dana

Ne, to je bilo dvije godine poslije(2002.) kada je Bundesligu osvojila Borussia Dortmund pretekavši Bayer u zadnjem kolu. Tad su izgubili finale kupa i lige prvaka. Oderali su Reala, ali Casilas, koji je tad ušao kao zamjenski golman zbog povrede prvog golmana je čudesno branio i spasio Real. Naravno, Zidaneov volej je ostao upamćen zauvijek