Notingemov ponoćni paket: Pojačanja iz Atletika, Pari Sen Žermena i Njukasla!

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.02.23. | 00:22

Ozbiljno se pojačali i Šumari

Bombastičan finiš prelaznog roka je imao i Notingem Forest.

Novajlija u Premijer ligi koji je letos napravio neverovatna 24 ulazna transfera i potrošio preko 160.000.000 evra na nove igrače, morao je da kupuje i ove zime.

Izabrane vesti

Tako su od početka prelaznog roka došli iskusni napadač Kris Vud iz Njukasla na pozajmicu, talentovani Brazilac Danilo iz Palmeirasa za 20.000.000 evra i njegov sunarodnik Gustavo Skarpa bez obeštećenje. Ali to nije bilo sve pa je Notingem u poslednjem satu prelaznog roka potvrdio još tri zvučna pojačanja iz Pari Sen Žermena, Atletiko Madrida i Njukasla.

Prvo je potvrđen dolazak brazilskog štopera Felipea iz Atletika. Njemu je ugovor u Madridu isticao za šest meseci i Notingem je morao da plati obeštećenje od 2.300.000 evra. Potpisao je na godinu i po dana kako bi stabilizovao poroznu odbranu Šumara.

Potom je potvrđeno da je u Notingem došao i engleski vezista Džondžo Šelvi iz Njukasla. On je potpisao na dve i po godine a obeštećenje nije zvanično poznato mada se spekuliše da je oko 5.000.000 evra.

Na kraju, nekoliko minuta posle ponoći se Notingem pohvalio i verovatno najzuvčnijim pojačanjem. Na pozajmicu iz Pari Sen Žermena je došao Kejlor Navas. Kostarikanac je na Parku prinčeva bio u senci Đanluiđija Donarume i želeo je da ode ali nije se našao klub koji će platiti njegovu visoku platu koja iznosi oko 6.000.000 ebvra neto godišnje. U finišu pijace su ga zvali saudijski Al Nasr, Bornmut, Sautmepton i Notingem a samo su Šumari pristali da ceo ugovor iz Pariza prebace na sebe. Navas će tako na golu zameniti povređenog Dina Hendersona. 


tagovi

FelipeDžondžo ŠelviZimski prelazni rok 2023Kejlor Navas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara