Komentari na vest

Novakov zagrljaj sa Mesijem, pa neočekivani smeč Amerikancu: Ja sam novi igrač Milana

V

Voždovac

pre 6 meseci

Ovaj speed američki baka prase, samo što (još) ne maltretira žene. Lik palio vatromet u sobi i snimao live, uletela mu keva i ubila Boga u njemu hahaha
E

Enzo

pre 6 meseci

Nema to veze sa Srbijom. U smislu da mu je drzava pomogla i sl.
M

Mujagic

pre 6 meseci

Kakvu sportsku velicinu je Srbija iznedrila, jos nismo svesni!! NOLE SAMPION!
D

Digimon

pre 6 meseci

Mislim da vam Speed nije na platformi YouTube, nego Steam
m

mnr

pre 6 meseci

Dodji kod Terze, da dosanjas decacki san , da sa svojom crvenkapom igras LS, ti i bukari tandem
@

@

pre 6 meseci

Pa da "gospodin" terza da mu objasni kako se posluje
G

Gost647474

pre 6 meseci

Koliko je svet otisao dodjavola kad vidis da na dodelu Zlatne lopte pozovu ovog jutjubera koji ipusta krike kao orangutan u sezoni parenja..
k

kakoe

pre 6 meseci

Braco, nije ga niko zvao, platio je i moze da udje. Ti da imas pare mozes da podjes na bilo koju od tih svecanosti, tako da niko njega nije zvao. To sto zivimo u svijetu dje takav profil ima toliko para, isto mozes da vidis i kod nas sa Bakom prasetom i ostalim likovima tog profila, to je druga tema i nema veze sa Zlatnom loptom. Uostalom kao sto je Djokovic broj jedan u zabavljanju ljudi igrajuci tenis, isto tako je ovaj broj 1 u zabavljanju klinaca glupirajuci se, ne vidim veliku razliku izmedju toga, osim sto je djokovic nas, pa to sto on radi za nas je najbolje.
r

rss

pre 6 meseci

@kakoe Razlika je upravo u tom glupiranju koje može da utiče loše na klince, što se za praćenje sporta ne može reći.
k

kakoe

pre 6 meseci

Netacno. Da utice na klince moze sve i svako. Svodi se na to da ako je klinac idi*t, uticace i baba ili komsija, na njega neispravno. Tako da svodi se na to da ako pametan klinac prati toga lika, u jednom momentu sazri i preraste ga i shvati da je gubio vrijeme i nastavi dalje. A onaj klinac bez mozga kojeg ovaj i slicni iskvare, iskvario bi se svakako i bez Bake Praseta, Speedija ili nekog treceg. Tako da kvarenje omladine zavisi samo od roditelja i od potencijala mozga tog djeteta.
M

MileSenjakBG

pre 6 meseci

Dvojica koji bi voleli da ih svi vole
V

Veljko9

pre 6 meseci

Koliko je Messi bojli covek od Ronalda to je neverovatno.. Uopste nema veliki ego, ovaj placko komentarisao objavu kad Messi osvojio zlatnu loptu ispred Leve, Messi nikad nista nije komentarisao i briga ga, GOAT!!!
V

Velja truba

pre 6 meseci

Ne kaze se placko nego placljivko.
D

Djape45

pre 6 meseci

A dobro to što Ronaldo voli da je u centru pažnje i da dosta brine o društvenim mrežama ne mora da znači da je loš čovek. Kao što ne mora da znači i da je Mesi dobar čovek samo zbog toga što je povučeniji i da ga ne zanimaju toliko društvene mreže i oglašavanje u javnost. Jednostavno su drugačiji tip osobe.
h

halo

pre 6 meseci

Toliko nema veliki ego da je treći put u karijeri izlobirao da dobije zlatnu loptu čisto na svoje ime :D
k

kakoe

pre 6 meseci

Izlobirao je tako sto je prakticno sam osvojio Svetsko prvenstvo. Najveci fudbalski dogadjaj desetinama godina unazad. Ne vidim po kojem parametru bi trebalo neko drugi da dobije Zlatnu loptu jer je osvojio Ligu sampiona igrajuci u ekipama koje kostaju milijardu i kusur eura. I tako svake godine. Nije mi uopste jasno koji to zaludjenik za fudbal moze da prati LS svake godine i da gleda Siti sa istim igracima i istim trenerom 10 godina kako se muci da osvoji titulu, i kad na kraju uspije neko treba da casti Halanda zlatnu loptu. Ove godine Alvarez bolji od njega 10 puta.
k

krunisana

pre 6 meseci

braca u istoj godini bukvalno :)))))) Mogli bi ozalosceni navijaci federera nadala i penalda da zajednu placu, da se napravi neka organizacija sto bi se reklo...ovih meseci su bas glasni...mada blizi su mi federer i nadal nego li zalizana derpoza i njegovi lizaci buljsona
l

lol12

pre 6 meseci

Bez obzira na to ko koga voli naravno da Ronalda niko nije video kao zlatnu loptu ove sezone ali brate nije je ni Mesi zasluzio ni blizu pored igraca Sitija koji su osvojili i LS i najjacu ligu sveta