Komentari na vest

Od stuba odbrane do rušitelja evropskih snova: Rimljani napravili košmar Vanji

D

Derd

pre oko 2 meseca

Једно време јесте ВМС био у најбољој форми од наших голмана и гле чуда Пикси га није стављао на гол. А задње време је ван форме и све ово што пишу о његовим карактеристикама Италијани је истина да због висине нема брзину, рефлекс итд, и да је Рајковић свидело се неком или не бољи задње време голман, тачније има далеко боље рефлексе генерално од њега. И наравно Петровић се појавио који је тренутно најбољи наш голман, подигао се Свилар такође. Значи два сигурно а вероватно и три голмана су боља од Вање сада али Пикси неће реаговати и ставити га на клупу или можда још боље да не иде на Еп ако не заслужује. Али то је већи проблем са играчима који не заслужују одавно него са голманом
l

lakisha

pre oko 2 meseca

Njega oduvek mrze navijaci Torina, bas sam citao komentare na nekim objavama, kazu ne moze nista odbraniti...
M

Mitrao

pre oko 2 meseca

Jurićev nepotizam je uništio Torino. Dovođenje i na silu guranje Vlašića, Radonjića, Ilića, Vanje samo jer su balkanci je svelo taj klub na rang borbe za opstanak.
m

milo123

pre oko 2 meseca

mozda nesto nisam dobro ispratio, pa neka mi neko kaze - kako petrovic moze da brani u PL kad nema utakmice u repstaciji? da li se nesto u medjuvremnu promenilo oko tog pravila? znam da su mogli ekstratalenti da odmah igraju iako nisu imali taj broj meceva za drzavni tim, ali Petrovic je daleko od mladog ekstratalenta. On je vec formiran seniorski igrac.
A

AvangardZ

pre oko 2 meseca

Ali ne mora da brine kod Piksija ima startno mesto medju stativama i ako Petrovic brani bolje, i u najjacoj je ligi na svetu plus mlad i perspektivan golman.
i

igor978

pre oko 2 meseca

Trenutno je Petrović dva nivoa iznad Vanje, i bio bi red da ga stave da brani i za Srbiju.
S

Smederevo23

pre oko 2 meseca

Vanjine prednosti: Reakcija na centarsut, igra nogom, reakcie u 1 na jedan situacijama. Vanjine mane: spor reflaks, spor rad nogu, jako slabe parade. Dobro je napisano u tekstu, neke mane su posledic visine i to je nemoguce ispraviti. U svakom slucaju za neki srednji nivo u Evropi Vanja je sasvim dobar, ali za vrhunske klubove nije i oni ga nece uzimati. Za nasu reprezentaciju sasvim solidan golman. Mada Petrovic brani u MNOGO vecem klubu i to u najjacoj ligi na svetu, tako da bi kod vecine selektora bio prvi golman. E sad Piksi cesto ne reaguje bas pravovremeno, ali na kraju i on obicno vidi kako stvari stoje.
D

Dadada123

pre oko 2 meseca

Petrovic 5 puta bolji golman od njega.Kolika je razlika izmedju Premier Lige i Serie A mozemo videti na nesrecnom Onani koji je dosao kao najbolji golman Serie A u Englesku gde ne moze da se sastavi.
O

Ogi33

pre oko 2 meseca

Pored Megvajera bi i Nojer primao pet komada.
Е

Есджд

pre oko 2 meseca

Да то је мерило у пропалом Јунајтеду да је Италијанска лига лоша а не што доминирају њихови клубови у Европи. Каквих овде има то је за плач
D

Dexaman

pre oko 2 meseca

Mene on nikada nije oduševljavao...Nisam zlonameran, ali mislim da je on jedan prosečan golman, kojem je Torino plafon u karijeri ...
G

Golman4

pre oko 2 meseca

Jako nezahvalna pozicija, mozes da branis 50 utakmica bez greske, pogresis na dve i odmah si na udaru. Plus dosta toga ne zavisi od tebe, ali ljudi to ne razumeju. P.S. Petrović prvi, Vanja drugi, Svilar treći
G

Goust

pre oko 2 meseca

Petrovic, Svilar, Rajkovic i Kovacevic su bolji golmani Igra zato, sto je ljubimac Pikseti, kao i Racic, Lukic, Mladenovic, Djuricic(koji ni ne igraju u svojim osrednjim klubovima)
M

Milanson

pre oko 2 meseca

Rajković ne može sa ovom trojicom u istu ravan. On je imao i previše šansi u reprezentaciji i bio je očajan. Petrović i Kovačević, pa onda Svilar. VMS i Rajković su kao i Dmitrović, prošlost.
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Menadzerski igrac.Dobar mu je i Torino.
O

Oto

pre oko 2 meseca

Meni on ne bi bio prvi golman...mozda je to stvar ukusa, ali jednostavno mi se ne svidja kao golman...
B

Borovo

pre oko 2 meseca

Teško je biti golman u prvoj ligi,vidimo po Vanji kako su ga isprozivali,iako onaj šut Dibale ne bi odbranilo dva Buffona.Možete sad shvatiti selektora,da mu brani golman koji je trenutno u najboljoj formi,tako je Vanja došao na gol,tako će i sići sa njega,ako Petrović i Svilar ostanu na visini zadatka.Čini mi se da će prednost imati Svilar,ako nastavi ovako braniti na golu Rome.Momak nema ni trunku treme na onako važnim mečevima,dok Petrović ipak malo pokazuje nesigurnost u nekim elementima.
G

Guh

pre oko 2 meseca

12 clean sheet za sada ga stavlja na drugo mesto najboljeg golmana u seriji A, zato Vanja i Treba da ostane prvi golman reprezentacije
J

Junker

pre oko 2 meseca

Ispod procesan tim sa prosecnim golmanom, ne znam sta hoce vise. Vanja je odlican ove sezone, mali broj golova primio. Nisu za evropsku scenu svakako, mucili bi se i u kvalifikacijama za LK
M

Mujagic

pre oko 2 meseca

Piksi, probaj sa Petrovicem, sto da ne…
&

&&99

pre oko 2 meseca

Pa mislim da ne treba pljuvati po njemu na osnovu nekoliko slabijih meceva ali isto tako ovo sto sada brani u Torinu to je njegov najveci domet karijeri. Vanja je onako solidan golman ali nekako meni deluje kao da nije siguran od njega ne moze da zacudi neka ozbiljna greska u bilo kom trenutku. Petrovic po meni treba da bude prvi golman reprezentacije.
G

Gost9039

pre oko 2 meseca

Iskreno mnogo se Petrovic kod nas hvali u medijima s obzirom da na svakoj tekmi prima po 2,3 gola. Ne kazem da je to njegova odgovornost, ali clean sheet je jako bitna statistika, isto ako sto su i golovi za napadaca. Vanja u prosecnom torinu ako se ne varam ima 12,13 clean sheetova samo za ovu sezonu , a torino je ekipa kojoj protivnici dosta sutiraju na gol. Slazem se da Petrovic ima potencijal, ali po meni je cak Svilar na ovih par utakmica sto je branio za Romu, pokazao mnogo vise od Petrovica
D

Dadada123

pre oko 2 meseca

Znam pricu 100% tacna da je Matic drugarima pricao da je posle Premier lige u Italiji mogao igrati sa rukama u dzepovima koliko je sporiji tempo.Tako da bez obzira na clean sheetove koje imaju po Italiji nas golman koji je starter u Engleskoj apsolutno mora biti i u reprezentaciji jer je fudbal brzi 5 puta pa ima i vise odbrana.
&

&&99

pre oko 2 meseca

Slazem se da je clean sheet dosta bitan za svakog golmana ali isto tako ko je pratio meceve u kojima je on branio jasno mu je zasto nije mogao da sacuva svoju mrezu koliko je samo on puta spasio Celzi da ne primi neke golove sa onakvom odbranom ne vidim koji bi golman imao bolji ucinak.