""
""

Okupila se mlada reprezentacija, otpao Mihajlović

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.03.17. | 09:39

Četvorica stižu pravo u Marbelju

Peh za mladu reprezentaciju Srbije, u osvit dve kontrolne utakmice i debi Nenada Lalatovića na klupi Orlića. Novi selektor suočio se sa kadrovskim problemom, jer je sa spiska ispao Nemanja Mihajlović.

Krilni vezista Partizana, doduše, sinoć se pojavio u beogradskom hotelu „M“, kako bi se javio selekotru i pozdravio sa kolegama iz reprezentacioje, ali neće konkurisati za duele sa Švedskom i Slovačkom.
Mihajlović se povredio u poslednjem prvenstvenom duelu, pa nećemo moći da računamo na njega u predstojećim kvalifikacijama. Želim mu brz oporavak“, saopštio je Lalatović, a prenosi Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Inače, deo mlade reprezentacije okupio se sinoć, neki igrači stižu danas u glavni grad Srbije, a Andrija Živković, Marko Grujić, Vanja Milinković Savić i Saša Zdjelar priključiće joj se u Marbelji. U poznatom španskom letovalištu naš tim 24. marta će igrati sa Švedskom, dok je za 28. mart u Senjecu zakazana provera sa Slovačkom.

(FOTO: Star sport)


tagovi

reprezentativni fudbalNenad LalatovićNemanja Mihajlovićmlada reprezentacija SrbijeMlada reprezentacijameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara