Komentari na vest

Opet muka, opet dosada i zvižduci, ali ovoga puta i slavlje - Bajern iskoristio poklon Dortmunda i vratio se na prvo mesto

R

Realnoooo

pre oko 1 godinu

Predvidio sam da ce ovako da se desi, i da ce Bajern da izgura do kraja na misice, ne na igru i trenerovu taktiku, ne zato sto pametniji od ostalih nego zato sto je predvidivo, da Dortmund nema kvalitet da dobije sve do kraja. Nije Bajern jak kao nekad ali za ovakvu ligu dovoljno je jak da saceka da glavni konkurent uprska. Tad se covek pod nikom NERAZUMLJIV TI JE KOMENTAR pravio pametan, evo jel sad razumes. Bajern ce biti los i dobiti sve do kraja, Dortmund to ne moze.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Bajern Minhen je jednostavno bolja ekipa od Borusije Dortmund.Ne moze ekipa koja ispadne iz Lige Sampiona od Celsija koga Real rutinski bez znoja izbaci da osvoji Bundesligu.
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

I eto, vi Bejernovi pljuvaci likujete na proslonedeljni kiks Bajerna i smejete se...Da nije mozda Bajern kriv sto je Dortmund prosuo bodove sinoc i definitivno izgubio vec osvojenu titulu, procerdali do sad ko zna koliko mec lopti...Posto je Bajern kriv sto je Leva zeleo u najveci klub u Nemackoj, Humels ??Ove milionere treba kazniti zbog ovih sansi na tacni koje im je Bajern omogucio svojim kiksevima, koje nisu iskoristili...Bajern je kriv sto maltene svaki koji se bavi fudbalom u Nemackoj voli Bajern, ili mu je izazov i velika cast da igra u Bajernu...
D

Da se ne lazemo

pre oko 1 godinu

Jedina cinjenica je da je Bajern jaci od odnosno da je Dortmund los, a Bajern ne dobija zato sto je dobar nego na misice, koji za LS niau dovoljni. Prognozirao sam da ce Dortmund kiksati jer nema kvalitet.
g

gaizka

pre oko 1 godinu

Za njih se sezona završava kada ispadnu iz LS. Sad može ovaj lik da soli šta hoće, nebitni su do sledece LS sezone.
b

brazzo

pre oko 1 godinu

Mia San Mia
R

Realan skroz

pre oko 1 godinu

Koliko je ova liga predvidiva i koliko je i ovakav Bajern ispred ostalih, strasno. Ovi u Dortmundu su imali ovu sansu i narednu ce dobiti mozda za 10 godina....Bajern nece dva puta doci u ovu situaciju u nekom narednom periodu.