Jovanović (©MN Press)
Jovanović (©MN Press)

Đorđe Jovanović je već bog Tel Aviva: Gol u 93. minutu za pobedu u večitom derbiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.02.22. | 21:19

Makabi kao gost pobedio gradskog rivala Hapoela – 3:2

Lepšeg načina da se postane ljubimac armije navijača nema od gola u večitom derbiju. Još ako je za pobedu... Pa, još ako je u 93. minutu... I to u gostima.

Sve to se poklopilo Đorđu Jovanoviću. Novajlija u dresu Makabija iz Tel Aviva od večeras je bog za navijače žuto-plavih. Jovanović je u drugom nastupu u novom klubu postigao drugi gol. I to protiv večitog rivala Hapoela i to u 93. minutu i to za trijumf od 3:2!

Izabrane vesti

Imao je Jovanović ulogu džokera u timu koji s klupe predvodi Mladen Krstajić. S obzirom na to da je tek došao pre nekoliko dana mladi srpski napadač je meč dočekao na klupi, ali je znao da će ući u igru ako timu bude zatrebalo.

Makabi je dva puta vodio, izuzetno mu je bilo važno da dobije ovu utakmicu, da nastavi da pravi pritisak u šampionskoj trci. Ali i Krstajiću isto tako, da se dokaže navijačima i upravi, da bi dobio poverenje i za sledeću sezonu.

Dobro su igrali žuto-plavi, ali se Hapoel dva puta vratio u igru. Đorđe Jovanović je istrčao na teren u 56. minutu i u poslednjim trenucima je bio na pravom mestu u pravom trenutku, poslao fudbal u mrežu domaćina za ogromno slavlje svih kojima je Makabi u srcu.

Za Hapoel je 87 minuta igrao isto nekadašnji fudbaler Partizana Marko Janković.





tagovi

Makabi Tel AvivMladen KrstajićĐorđe Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara