Otvoreni đon u telo, nije bilo penala u 99. minutu velikog engleskog derbija (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.03.24. | 18:52

Biće burnih reakcija iz Liverpula

U najmanju ruku sporna situacija obeležila je poslednje trenutke nadoknade utakmice velikog derbija Premijer lige između Liverpula i Mančester Sitija. Naime, u 99. minutu utakmice, Žeremi Doku je otvorenim đonom u kaznenom prostoru u telo udario Aleksisa Mekalistera, ali jedanaesterac nije dosuđen ni nakon gledanja VAR snimka, već je iskusni arbitar pokazao na korner.

Nema nikakve dileme da će uslediti burne reakcije iz redova domaćeg tima, pošto se ozbiljan "rat" na društvenim mrežama već vodi.

Izabrane vesti

Takođe, očekuje se da će ragovati i svi mogući fudbalski eksperti, s obzirom da se definitivno radi o situaciji koja je mogla da bude sankcionisana kao najstroža kazna, jer se nije samo radilo o opasnoj igri, već je došlo i do direntnog kontakta dvojice igrača.

Dodatne bure će biti i zbog samog trenutka sezone, pošto je derbi direktno odlučivao o plasmanu na samom vrhu tabele. Ovako, Arsenal je prvi zbog bolje gol-razlike, pošto ima isti broj bodova kao i Liverpul (64). Na trećem mestu je Siti sa 63 boda.



tagovi

Žeremi Doku

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara