Komentari na vest

Ovo mora da je preporod sezone u evropskom fudbalu: Pobesneli De Ketelare rasturio Lacio (VIDEO)

д

дон јое редингтон

pre 3 meseca

пијук је чудо од тренера да упропасти таленат али док једном не смркне другом не сване , па је уступањем белгијснца милан морао да тражи другог уз још неке коцкице које се посложиле и још ако је пијук тражио јовића као задњу опцију а испало хефина , чудо да му то синуло... али лука класа врсћа се и поред пијуковог 20 мин, решава текме, да га нике кренуло у задњи час јер хе схватио да ке пијук класик пијук, тражио хе луку јер свима је још увек свежа импресивна сезона у ајнтрахту, али пијук ко пијук брзо се прешалта, и да се није лука уозбиљио овај пијуг би га уништио ...
M

Monteroo

pre 3 meseca

Videlo se da mu je samo falilo samopouzdanje da vidi da mu trener veruje,jer dečko ima bas sve jak je,prvi korak,sut,hoće i da podeli pas... Opet jedno je igrati u gigantu kakav je milan,a drugo u bergamu... Ali odličan je igrač.
G

Gost007

pre 3 meseca

Zaboravljas da u atalanti igra napadaca a u milanu igrao desetku. To je ono sto najvise pokazuje koliko je pioli los. Ne ume prepozna na kojoj poziciji se snalazi najbolje igrac. Sad da je u milanu i tekako bi im dobro dosao imali bi jovica ketelaru i zirua uz lea pulisica cikwuzea o okafora bili obezbedjeni u napadu za sledecu deceniju. Plus vezni red veoma dobar uz jednog def. Veznog i jednog l.beka imali bi najaci sastav u italiji.
D

Delija33

pre 3 meseca

Neki mi lupali minuse kad sam ovde pisao da ce eksplodirati u atalanti
K

KIMI 85

pre 3 meseca

Nista cudno, Pioliju ni Paketa nije valjao. Evo Jovic najsveziji primer. Decko u formi, ne sme da pocne. Mali Simic odigra top protiv Monce, on tvrdoglavo drzi Kjaera koji vec mesec dana totalno van forme, pa ni protiv slabijih timova ne sme Simica da stavi u prvu. Covek kukavicki cuva svoj posao..
T

TD

pre 3 meseca

Yacine Adli likes this.
K

KIMI 85

pre 3 meseca

@TD Taj Adli ne bi ni video teren da nije imao onoliko povredjenih na sredini. Uostalom jedini je sa ofanzivnim karakteristikama sto se tice veznih, tu manjka otkako je mali Diaz otisao. Tako da slab ti je argument.
T

TD

pre 3 meseca

Nije mi slab argument nego je najjaci moguci, to sto Adli ima, nema dosta njih koji su prodefilovali, a da su tog (ili slicnog) profila...
K

KIMI 85

pre 3 meseca

@TD Vidis koliko ne kapiras, ni ti ni ovi sa minusima. Ja Adlija nisam ni omalovazio, decko je dobar i talentovan igrac. Indirektno sam prozvao Piolija jer ne bi ni njemu ukazao sansu da nije imao problem sa povredama. Citaj malo izmedju redova, ne zuri sine.
T

TD

pre 3 meseca

Ti ne znas ni koji je moj argument, a pozurio si da mi napises da nisam u pravu, poslusaj najpre svoj savet Pozz
K

KIMI 85

pre 3 meseca

@TD Polako, ja nigde nisam spomenuo da ti nisi u pravu vec da ne kapiras sta sam hteo da kazem. Razlika. Drugo, Adlijeva situacija veze nema sa igracima koje sam ja spomenuo. Akcenat je na Pioliju i kako radi sa mladjim igracima u Milanu i kako je radio u Fiorentini. Dve totalno drugacije filozofije, u ovom trenutku kukavicke. Nema strpljenja dovoljno, nema dovoljno vere i glavno boji se. To je cela poenta. Ti spominjes Adlija.. Pozz
B

Bundjasti

pre 3 meseca

Paketa je realno u najboljem slučaju, limitiran igrač. Nevezano da li ga Pioli voli ili ne, dečko je poluproizvod, tako da ti nije neki primer. Pozz.
T

TD

pre 3 meseca

Covece, ja uopste nisam bio ironican kad sam napisao ono prvo, J. Adli je samo jos jedan primer da si u pravu...
G

Gost007

pre 3 meseca

Procita hoce traorea da prodaju decko odigrao 2 dobre utakmice umesto tea. Pioli je raspad od trenera. On ume da trenira tim samo kad ima 15 igraca cim ima vise igraca na klupi on ne zna ko ce da mu igra.
v

van

pre 3 meseca

Belgijanac pozajmica? Nije obavezan otkup, ima Milan mogucnost da ga vrati? Nisam letos ispratio.
R

Rispektt

pre 3 meseca

Nije obavezan otkup ali imaju opciju da ga otkupe,dakle otkupiće ga sigurno. Milan nema opciju kontra-otkupa nikakvu.
B

Bundjasti

pre 3 meseca

Milan i dalje ima šansu da raste i dodje do nekadašnjih visina. Pioli je kočnica. Ovaj momak nije bio promašaj, ali logično je da padne psihički kad zna da za klasu lošiji igrač(Braim Diaz) ima zacementirano mesto u 11. Adli i De Ketelare su top prospekti, a prvi na dosta utakmica nije bio ni u protokolu, o minutima i da ne pričam. Zamisli kako su se osećali kad Pobega i Braim imaju bolju poziciju. Strašno.
T

TD

pre 3 meseca

Nije to nego je pi(zd)oli odmah rekao da ga ne vidi na desnom krilu, a decko moze i to da igra, u Brizu je igrao i levo krilo, ne samo desno. Dalje, kakve Pobega ima veze sa CDK? Nije Braim nego Brahim, pusti strance.
K

Kaučinjo

pre 3 meseca

A zamislite da su čuli kako Brazilci izgovaraju Kutinjo?
B

Bundjasti

pre 3 meseca

@TD, promašio si poentu. Pobega kad igra Krunić ide ofanzivnije, kad Bra(h)im igra Rade je povučeniji.
B

Bundjasti

pre 3 meseca

Bravo brate. Ajoj Kutinjo, sve može, čudni su izgovori, i ovako i onako, zna da zvuči svakojako, ali Kutinjo ne može nikako.